Bilgisayarlar hakkında

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim pc gerçekten çok kötü.Benden 6 yaş küçük sadece.Ram ile ekran kartı değişti yeni disk takıldı ancak hala çok yavaş.Animasyon felan yaparken bile çok zorlanıyorum.Eğer aranızda pc ye zarar vermeyen gerekli dosyaları silmeyen tamamen güvenli bir program biliyorsa burdan söylesin ve tartışalım lütfen.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
böyle programlar bilgisayarının ömrünü kısaltır. şimdi hızlandırsa da ileride çok daha fazla yavaş olur. Format attır ve win8 yüklet. benim pc ile aramdaki yaş farkı da 7 ama rahat oynuyorum. (win8 yüklemeni istememin sebebi kendine format atma özelliği olması.ayrıca bilgisayara zarar vermeden yenileyebiliyor da.)

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Git yeni bilgisayar al önce
Meraklısı değilim bu bilgisayarın param yok ki alamıyorum.

Advanced system care denemelisin.
O programı bilmiyorum ama deniyeceğim saol.

böyle programlar bilgisayarının ömrünü kısaltır. şimdi hızlandırsa da ileride çok daha fazla yavaş olur. Format attır ve win8 yüklet. benim pc ile aramdaki yaş farkı da 7 ama rahat oynuyorum. (win8 yüklemeni istememin sebebi kendine format atma özelliği olması.ayrıca bilgisayara zarar vermeden yenileyebiliyor da.)

kardeş bilgisiyarı format atırsam yine bir şey olmuyor.Eskiden sene 7-8 kez format atırırdım.Hep bozulurdu artık öyle değil ama yinede düzeleceğini düşünmüyorum.Ama şu win8 işini düşünebilirim iyi bir tavisyeye benziyor saolun.