- En iyi cevaplar
- 61
Kitap stoğumun dibine yaklaşmam üzerine bu konuyu açmak istedim. Entel olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Okuduklarımı aşağıya sıralıyorum ve hepsini de kesinlikle tavsiye ediyorum.
Zamanın Daha Kısa Tarihi (Stephen Hawking) || Kuantum fiziği ve (genel) görelilik gibi konuları nispeten detaylı anlatıyor
Büyük Tasarım (Stephen Hawking)
Marslı (Andy Weir) || Herkesin filminden aşina olduğu kitap
Artemis (Andy Weir) || Marslı ile benzer yönleri olan bir kitap
İcatlarım ve Hayatım (Nikola Tesla) || Otobiyografi olmasına rağmen dışardan müdahale ile değiştirildiğinden şüphelendiğim bir kitap
Soluk Mavi Nokta (Carl Sagan) || Kurgu içermeyen, daha çok zihin genişlemesine neden olacak bir kitap
Sırada okuyacaklarım:
Zaman Makinesi (H.G. Wells)
Değiştirilmiş Karbon (Richard Morgan) || Netflix'de dizisi var fakat önce kitabını okumayı düşünüyorum
Okuduklarımı aşağıya sıralıyorum ve hepsini de kesinlikle tavsiye ediyorum.
Zamanın Daha Kısa Tarihi (Stephen Hawking) || Kuantum fiziği ve (genel) görelilik gibi konuları nispeten detaylı anlatıyor
Büyük Tasarım (Stephen Hawking)
Marslı (Andy Weir) || Herkesin filminden aşina olduğu kitap
Artemis (Andy Weir) || Marslı ile benzer yönleri olan bir kitap
İcatlarım ve Hayatım (Nikola Tesla) || Otobiyografi olmasına rağmen dışardan müdahale ile değiştirildiğinden şüphelendiğim bir kitap
Soluk Mavi Nokta (Carl Sagan) || Kurgu içermeyen, daha çok zihin genişlemesine neden olacak bir kitap
Sırada okuyacaklarım:
Zaman Makinesi (H.G. Wells)
Değiştirilmiş Karbon (Richard Morgan) || Netflix'de dizisi var fakat önce kitabını okumayı düşünüyorum