Bilişim okulu hakkında (YARDIM)

BiesseTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli forum üyeleri.
Size kısa bi' soru soracağım;

Ben lise 3 ögrencisi olucam bu sene ve bilişim teknolojileri bölümünde okumak istiyorum.
Fakat şu an anadolu teknik meslek lisesinde okuyorum (Mobilya Ve Iç Mekan Tasarımı bölümünde)
Nakil alınmıyor diyorlar ve bilişim bölümünde okuyan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçebilirsin fakat sınavlara girerken Mobilya bölümü ile ilgili sınavlarıda vermek şartıyla..

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli forum üyeleri.
Size kısa bi' soru soracağım;

Ben lise 3 ögrencisi olucam bu sene ve bilişim teknolojileri bölümünde okumak istiyorum.
Fakat şu an anadolu teknik meslek lisesinde okuyorum (Mobilya Ve Iç Mekan Tasarımı bölümünde)
Nakil alınmıyor diyorlar ve bilişim bölümünde okuyan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

Sayet gecebilirsinde inana bana lise 3 e geçerken bilisim bölümüne girersen baya bir geride kalırsın cünkü lise 2 de temek sartlar atılıyor

BiesseTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Geçebilirsin fakat sınavlara girerken Mobilya bölümü ile ilgili sınavlarıda vermek şartıyla..
Nasıl yani? Bizim okul yardimcisi teknikten meslege geçemezsin diyor gececegim okul ise nakil iste diyor oysa okulum nakil vermiyor...

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak sana benden bir tavsiye ben aptallık ettim sen etme.
Eğer üniversite hedefin var ise açık öğretime geç, zaten kitap veriyorlar sınavlar çok basit kredileri doldurur geçersin.
Bir yandanda YGS ve LYS'ye hazırlık yaparsın. Çünkü Lise 4 genelde aşırı boş geçen bir senedir (meslek liseleleri için geçerli)

BiesseTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak sana benden bir tavsiye ben aptallık ettim sen etme.
Eğer üniversite hedefin var ise açık öğretime geç, zaten kitap veriyorlar sınavlar çok basit kredileri doldurur geçersin.
Bir yandanda YGS ve LYS'ye hazırlık yaparsın. Çünkü Lise 4 genelde aşırı boş geçen bir senedir (meslek liseleleri için geçerli)
Anlamadim acik ogretime gecip bilisimde mi okuyom? Acikla biraz :D

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık öğretimde bilişimde okumuyorsun ve inan bilişimde öğretilen şeylerin çoğu gereksizdir sanırım tek yararlı şey temel C dersiydi.
Açık öğretimde Türkçe, Matematik, Fen, Tarih vb. gibi normal derslerin sınavlarını vererek sınıf geçebilirsin.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
endüstri meslekte küçükten tanıdığım bi arkadaşım vardı bilgisayar okuyodu lisede şimdi torbacı, sen şimdiden ygs lys ye hazırlan ve 4 yıllık bi bilgisayar mühendisliğini hedefle yalnız üniversite o kadar kolay değil 5 sene okuycaksın ingilizcen kötü ise ve öğretmenlerle aranı iyi tutucaksın üniversitede birçok şeyde yardımcı olucaktır öğretmenlerin ama bildigim kadarıyla mobilyada fen ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yok geçebilirsen normal bi liseye geç

BiesseTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
endüstri meslekte küçükten tanıdığım bi arkadaşım vardı bilgisayar okuyodu lisede şimdi torbacı, sen şimdiden ygs lys ye hazırlan ve 4 yıllık bi bilgisayar mühendisliğini hedefle yalnız üniversite o kadar kolay değil 5 sene okuycaksın ingilizcen kötü ise ve öğretmenlerle aranı iyi tutucaksın üniversitede birçok şeyde yardımcı olucaktır öğretmenlerin ama bildigim kadarıyla mobilyada fen ve matematik yok geçebilirsen normal bi liseye geç
Arkadaslar benim hedefim universiteyi konservatuar liseyi bilisim okumakti ama puanim yetmemisti

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bilişim lisesi bitirmiş birisi olarak, sana tavsiyem hiç bulaşma.
12.sınıf var ya felaket bir şekilde boştu, 11'de ygs/lys çalışmaları yapıyorlar 12'de yatıyorlar :D
12.sınıf zaman israfı, erkek isen daha da kötü 10-11-12 bilgisayarları felan taşıma olayları çok oluyor.
Ben okudum 4 sene ama pek faydasını görmedim, programlama derslerim iyiydi. Veritabanı alanını seçtim ben 11.sınıf'ta, okudum geçtim bitti.

Lise alan pek önemli değil, meslek isen önemli değil yani diğerlerini bilemem. Lise 3-4 iyi çalış, teknik sınıfı zaten tüm temel dersleri de görüyordu (halen öyle mi bilemem) çalış ve üniversite de bilişim felan hayalleri kur. Şimdi uğraşma, zaman kaybı.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Meslek liselerinde meslek dersleri 10.sınıfta başlar, 11.sınıfta bölüm dersleri biraz daha ağırlaşır, 10.sınıfta geçmek istediğiniz bölümün derslerini görmediniz dolayısı ile bölüm değiştirmek için artık çok geç, gene yönetmeliği okumakta fayda var bir göz atın derim.

BiesseTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Meslek liselerinde meslek dersleri 10.sınıfta başlar, 11.sınıfta bölüm dersleri biraz daha ağırlaşır, 10.sınıfta geçmek istediğiniz bölümün derslerini görmediniz dolayısı ile bölüm değiştirmek için artık çok geç, gene yönetmeliği okumakta fayda var bir göz atın derim.
Peki açıktan okusam üniversite de bilisim okusam, TR'de iş imkanı yok? Ancak bi' California'da Apple veritaban yazılımcısı olabilirim.