Bilisim Sucları!

direkk

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biri Beni Dolandırdı 150 TL Aldı Ininalde 500 TL Vardı Şimdi Bunun SS'i Bende 1 Tane Küfür Ettim Bilişim Şuçları bir şey Yaparmı Bana Ceza Verirmi ?Ve Benim Giden 150 TL'emi Geri Verirlermi Ve Bu Dolandırıcıya Ceza Verirlermi Verirlerse Ne Kadar Ceza Verirler ?

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Hiçbir şey yapamassın ne sen ne de karşındaki bilişim mi her neyse.

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
baban veya annen yapabilir 18 yaşında olman gerek bide tınlamazlar diyenlere umursama sen hakkını ara sen

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
E-İhbara ailen anlatacak durumu , onlarda bilişim suçlarına yönlendirir , peşini bırakmazsan adalet yerini bulur 1 yıla ^^.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanıtı resim olarak değil belge olarak vermen gerek. Mesela Facebook'ta birinin yazdığı durumun resmini alıp ihbar yapacaksan, o durumun olduğu linki de vermen gerekiyor. Eğer bunu sağlayabiliyorsan siber suçlara ihbar edebilirsin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu sayfada gereklilikler yazıyor zaten.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buradan da iletişim yöntemlerine bakabilirsin.

Umarım yardımcı olur :)

ReadyAdventure

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamünaleyküm değerli kardeşim, öncelikle hayırlı günler dilerim.
Kardeşim hakkını her türlü aramalısın bu dolandırıcılara taviz vermemelisin. Geçmiş olsun. Ailene olayı bildir. Seni dolandıran kişi hakkında suç duyurusu bulun.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir durum var eğer sen küfürü Skype üzerinden yaptıysan bildiğim kadarıyla Skype üzerindeki konuşmalar delil olarak gösterilemiyor fakat başka bir platformda ettiysen 5237. Sayılı Türk Ceza Kanunun 125. Maddesine göre suç oluyor ve ceza süreci 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile sonuçlanıyor aynı şey karşıdaki kişi içinde geçerli eğer dolandırma gibi bir durumu Skype gibi bir ağdan konuşarak yaptıysanız onları delil olarak gösteremezsiniz birde 150 TL için savcılığa gitmek akıl karı değil avukat tut şuydu buydu derken onların masrafı sonra mahkeme süreci... @Crowley07

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmediğin bir bilişimden alışveriş yaparsan olacağı bu geçmiş olsun.:(