Biliyor muydunuz?

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selamlar Forum.Gamer takipçileri! Bu gün sizlerle farklı bir şeyler yapalım mı? :) Haydi herkes buraya çok bilinmeyen ''ŞEYLER'' yazsın.
Ben başlıyayım dostlar.

İnsan gözü tam anlamıyla hesaplanamasa da ortalama olarak 576 megapikseldir.
+ Eğer şu an ki teknolojiyle böyle bir kamera yapılsaydı ağırlığı yaklaşık 1,5 ton, çektiği tek bir fotoğraf ise 2,5 gb olurdu. İnanılır gibi değil! Kurban olduğum Rabbim işte <3

Haydi beraber öğrenelim :* Öptüm sizleri.
Özellikle istediklerimi buraya etiketliyorum ;
@Gutenberg
@ByZiya

@ErenThe
@Soulless_Man
@java10
@Pledix
Sizlerden özellikle bilgiler istiyorum dostlarım!

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birçok insan kendini bir insan vücudu ve ruhtan ibaret olduğunu düşünür.
Fakat bir insanın çakraları vardır ve bu çakralar her biri bir enerji topu şeklinde gösterilebilir.
İnsan sürekli etrafına enerji yayar fakat Allah insanların gözüne perde indirdiği için biz bu enerjiyi göremeyiz.
Fakat bazı insanlar bu perdeyi geçici olarak kaldırabiliyorlar.
Kendi vücudundan yayılan enerjiyi ve diğer ruhsal varlıkları (halk içinde 3 harfli, 5 harfli) görebiliyorlar.

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Fakat bir insanın çakraları vardır ve bu çakralar her biri bir enerji topu şeklinde gösterilebilir.
İnsan sürekli etrafına enerji yayar fakat Allah insanların gözüne perde indirdiği için biz bu enerjiyi göremeyiz.
Kendi vücudundan yayılan enerjiyi ve diğer ruhsal varlıkları (halk içinde 3 harfli, 5 harfli) görebiliyorlar.
Vaov! Bunu bilmiyordum bro.Profil fotoğrafından anlaşılıyor :D +1

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ah dur içimden bir şeyler çıkıyor sanırım gidip sigara paketi düşürücem

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Yürüdüğünüzde ayaklarınızdaki bazı hormonlar uyarılır. bu sayede boyunuz uzar.
biyoloji uzmanına bizzat sorudum