Bilmemne "arayanlar içeri" (Şikayet)

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forum yetkilileri sizden bir şey isteyeceğim. Şu "Admin Arayanlar içeri" v.b konıların yasaklanması istiyorum GEREKSİZ YERE EN AZ 100 Konu açılmıştır eminim.Hem Forum kirliliği yapılıyor çoğu kişide yanlış yerlere konu açıyor.Artık rahatsız olmaya başladım ve eminim birçok kişide benim gibi düşünüyor.
Yeni konular a bakıldığında
Şunu görmek istemiyorum artık
Admin arayanlar içeri
builder arayanlar içeri falan

Çoğuda 10 yaşındaki daha Türkçeyi düzgün kullanmayan insanlar.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eğer Gerçekten Yeteneğin Varsa Zaten İlgili Forumda Açtığın Konuları Görünce Seni Çağıran Yüzlerce Kişi Olur Mesela Mimar Olmak İstiyorsa Açsın Küp Sanatı Forumunda Güzel Konular Görsün Gelen İstekleri Çoğu Kişi Serverına Yetkili Ararken Zaten İlgili Forumu Ziyaret Edip Araştırıyor

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer Gerçekten Yeteneğin Varsa Zaten İlgili Forumda Açtığın Konuları Görünce Seni Çağıran Yüzlerce Kişi Olur Mesela Mimar Olmak İstiyorsa Açsın Küp Sanatı Forumunda Güzel Konular Görsün Gelen İstekleri Çoğu Kişi Serverına Yetkili Ararken Zaten İlgili Forumu Ziyaret Edip Araştırıyor
@umut_ tamamen haklısınız hocam. Arayan arıyor.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Abi kusura bakmayın da bu konuda size batan ne ki ? O adamların hepsini banlayıp elit bir ortam yaratsalar burda mahalle takımı gibi kalırız 10-15 kişi.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forumdaki yetkili arkadaşların hepsi kendi bölümünde elinden geldiğince çalışıyor. Bu konularda bize yardım etmenizi istiyoruz zaten. Gereksiz, forum kurallarına uymayan konulara rapor ederseniz bizim işimiz biraz daha kolaylaşıyor ve daha hızlı bir şekilde forum düzenini sağlama olanağımız oluyor. Takdir edersiniz ki bir günde onlarca konu açılıyor ve yetişmemiz biraz zor. Gerçekten bu konuları rapor ederseniz gerekli işlem yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederim. :)

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Sunucu Yetkili Alımları bölümü bu tür konular için var olan bir bölümdür.
Bunun dışında bu tür konuların farklı bölümlere açılması durumunda rapor ederek moderatörlerimize yardımcı olabilirsiniz. (Bkz. Forum Kuralları > Mini Moderatörlük)

İyi forumlar.