[bilmeyenler icin] Sitenize nasıl canlı destek eklersiniz.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Bazıları sansada bir site'ye canlı destek eklemek çok zor bir iş tabi bu bilmeyenler için aslında şu günler sitesine canlı destek eklmeyi bilmeyen yoktur ama ben yinede gösteriyim aslında en kolay işlerden bir tanesi hemen başlıyalım nedersiniz.

1.Adım Zopim'e üye olun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2.adım Zopim'e giriş yapın

3.adım Zopim Kontrol paneline girin

4.adım ilk giriş yaptığınızda karşınıza bu kod çıkacak bunu kopyalayın

5.adım ve bunu site Script'inize yapıştırın

ve işte o an gördüğünüz gibi artık sitede canlı destek var...

ama bu size ingilizce gelecektir peki nasıl biz bunu türkçe yaparız
widget > Settings > language > turkish

ben kodumu kayıp ettim nerden bulacam buda basit.
wigdet > Getting Started

size azda yardımcı olabildiysem konuyu beğenirseniz sevinirim :=)[DOUBLEPOST=1436405455,1436405301][/DOUBLEPOST]Anlamayanlar bana ulaşsın özelden

Son düzenleme:

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kardeş bahse varım bu forumda "sitene canlı destek almayı biliyor musun?" Desen 15 kişiden sadece 4 ü biliyorum der.
Kusura bakma ama kardeşim herkes hiçbir şey araştırmıyor, sadece sen bir şey öğrendiğin anda insanlar öğrenmeye başlıyor diye bir yaşam tarzı yok, çıkar onu aklından. Kendin öğrenince herkes öğrenmeye başlıyor değil yani.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1436406258,1436406160][/DOUBLEPOST]
Kardeş bahse varım bu forumda "sitene canlı destek almayı biliyor musun?" Desen 15 kişiden sadece 4 ü biliyorum der.
Kusura bakma ama kardeşim herkes hiçbir şey araştırmıyor, sadece sen bir şey öğrendiğin anda insanlar öğrenmeye başlıyor diye bir yaşam tarzı yok, çıkar onu aklından. Kendin öğrenince herkes öğrenmeye başlıyor değil yani.
ben bunu çok önceden biliyordum bana basit geliyor yani şu anlamda sölüyorum web sitesi açıpta bunu kurmayı bilmeyen yoktur. Ve az ve öz konuş ben bir cümlenin sadece %50 sini okuyan biriyim.[DOUBLEPOST=1436406411][/DOUBLEPOST]Bu arada bu forumda öle kişiler var ki canlı destek yapmak onlar için bir bebeğin kurduğu cümleyi kurma kadar basittir.[DOUBLEPOST=1436406465][/DOUBLEPOST]Ahhh bu forumdaki insanları çok küçümsüyorsun dostum @HobbitNetwork @AdaletIsNotHere @Alps[DOUBLEPOST=1436406690][/DOUBLEPOST]
ve nedenini bilmiyorum ama her şeye fazlasıyla tepki verenlerdensin niye bu kadar tepki veriyon anlamadım galiba egosu fazla yüksek olan birisin şu an bunun ego ile alakası olmasada egosu olan insan her şeye fazla tepki verir yada sen sinir hastasısın.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Doğru düzgün adam gibi sunucular bölümüne konu açmak varken neden bunu yapma gereği duyuyorsun ?
Senin sunucuna burdan gelicek kişiler saldırı yapacak , küfür edecek kişilerdir.
bu arada reklam amacıyla yapmadım açıcak yer bulamadım başka :) nereye koyayım söle taşısınlar onu oraya ? ben konuyu belki millete yardımcı olabilir diye açtım ama neyse kaldırıcam bir ara