Binalar Kafayı Yedi ! Yardım :(

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Sunucumuzu Aççaz.Hazırlıyoruz.Ancak Bir Sorun Var.Oyunculara KüçüK Binalar Satmak Icin Yer Yaptık.Binalrı Koyuyoz.Bri Parçalanıo.Birisinin Kafasına Taş Düşüo Teki Yarılıo Teki Ayrılıo Teki Maptan Çıkıo Yine Duzenliyom.Çıkıp Girom Yine Aynı.Sadece Orda Oluo Mapın Baska Hiçbiyerinde Yok.Kafayı Yedik Arkadaslarla Yardım Edin.
Resim Atayım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Acil Yardım :(

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
//paste //undo yaparsan böyle olur
o zamn heryerde olurdu boyle mantar evleri var şeyleri var tek neden bunda oluo ayrıca world editi sildim reboot attım maapta gezdim geri geldim 1 kaç ev yine ole patlamıstı .yani baska bişeyden s[DOUBLEPOST=1418150679,1418150616][/DOUBLEPOST]
System32 sil geçer :D
bu nasıl bir fail la :D
World editte sıkıntı olmasın
system32 yi sil deyince windows izin vermio dio
:D

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Chunklar bozuk, yeni bir harita açıp onun üzerinde çalışın benim de başıma gelmişti

T

Tavşan26

Ziyaretçi
//paste komutunu yanlış kullanıyorsun demek.
Nereden copy yaptıysan, mesela sağından, north yönüne yaptıysan başka yöne bakarak yaparsan sorunlar oluşur, sağdan sola yapıştırırken evin genişliği kadar ileri gitmen gerekir. Biraz copy paste deneyerek mantığını kavrayabilirsin. @KadirBerk @zombiespaceman1

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
//paste komutunu yanlış kullanıyorsun demek.
Nereden copy yaptıysan, mesela sağından, north yönüne yaptıysan başka yöne bakarak yaparsan sorunlar oluşur, sağdan sola yapıştırırken evin genişliği kadar ileri gitmen gerekir. Biraz copy paste deneyerek mantığını kavrayabilirsin. @KadirBerk @zombiespaceman1
kardeş ben ole yeni baslamadım bayadır yapıyorm.yani copy pasteyi biliyorum.ben suana kadar tüm mapta aynı sistemle copy paste yaptım orda olmadıda burdamı oldu :/

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
1 saat uğraş haritayı düzenle sonra direk stop çek mceditle farklı haritaya 31st chunklar ölü

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Chunklardan dolayi oluyor. Diger yapitlarini elleme ama bunu yeni bir mapa yap.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Yapıtlarını kopyalayıp yeni bir haritaya yapıştır, en azından orada sorunsuz bir şekilde hasaları tamir etmeye çalışırsın

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İllümünati gençler zorlamayın :(
Bazen bozukluklar olabiliyor aynı şeyi başka bir yere yapmayı dene başka bir şeyler bağlantılı değilse <-<