Bir adamın günlük hayatından maceraya atilisi

metin güzelmi(evet cevabı bir yandan metnin devam etmesini sağlayacaktir(bir tasla 2 kus))

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
önsöz:
hicbir konuya girmeksizin direkmen bunu yazdim bikaç aydir girmiyorum.
alıntı yerler çıkarsa özür dilerim.
bu olaylar taman-men hayal ürünüdür :D
devam edemeyebilirim çünkü çok az girioyorum foruma
yazim hatalari olursa özür dilerim
iyi okumalar...

Bir adam bir gün bahçesindeki ekinlerini suluyordu.Bu adam bir krallıkta yaşıyordu.Bir köylüydü.Adı Steve idi(yarim saat düsündüm baska bisi aklima gelmedi)Yaşadığı krallığın adı HuMaN KinGdom idi.Krallık birkaç bölümden oluşuyordu:
Dış cephe
son savunma cephesi
şehirler
ve son olarak kale
bu krallık bir daire biçimndeydi.Maddi durumu iyiydi.Hersey güzel gidiyordu.Taki yaratıklar yeniden saldırmaya başlayınca.Yıllardır yaratıklar saldırmadığı için askerler uyuşuktu.
dalga biçimnde ağırlaşarak geliyorlardı.5 dalga sonra dış cepheyi yıktılar bu savas tam 1 yil sürdü son savunma cephesi de kırılmak üzereydi.Kral çoktan bir bölük askerle kaçmıştı.Ve 55. dalgada son savunma cepheside yıkıldı.Artık o adamın maceraya atılma vakti yaklaşıyordu.Çocukuluğunu krallığın dışındaki girise yakın köyde geçirmişti.Simdi ise içindeydi.Bütün insanllah kaleye ve şehrin kaleye yakın olup köye benzeyen taraflarına çekildiler.En yürekli askerler en öndeydi.(not Kurtulus Savasında olan sey erkekler savasır kızlar destek yapar olayı)Kadınlar onlara kılıclar ve zirhlar götürüordu.Çocuklar ise yemekleri taşıyordu.Yaratıklar bi süreliğine saldırıyı kesmisti.Steve Elinde tek demir kılıç olmasına rağmen bir bahçivan ve köylüyken bir savaşcı çıkmıştı.Diyer askerler demir set elmas kılıçtı ama steve sadece demir kılıçla onlardan dha iyiydi.Yaratıklar yeniden saldırmaya başlamıştı.Bakalım simdi ne kadar dayanacaklardı...

1. bölümün sonu