Bir akıl verin :'(

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Öncelikle birden fazla konuda akıl vermenizi isteyeceğim Teşekkürler...

Bukkite ne oldu?

Bukkit 1.8'e ne oldu arkadaşlar bileniniz varmı daha doğru bukkit'e ne oldu? Çözemedim download bölümü gitmiş, pluginler yeni bir sitede oluyor genellikle çözemedim.

Skript & Java öğreten adam gibi bir kaynak varmı?

Evet arkadaşlar varsa söylerseniz sevinirim tüm arkadaşlarımız öğrenmiş olsun. Videolu herşeyi detayı detayına anlatan bir kaynak olupta verirseniz sevinirim.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Skriptle ilgili kaynak yokmu ya :'([DOUBLEPOST=1424972453,1424941165][/DOUBLEPOST]Ne olur :'(

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
abdullah artık sıkmaya başladı reportlamaya başlıcam hacı milletin ödü kopuyor la yapma geberip gidecekler şöyle salak salak işler yapma lütfen korkağı var çocuğu var bir şey olcak başına dert açıcaksın ilk reportu şimdi atıyorum
panik atağı olan arkadaşları düşünmeden paylaştığım bu korkunçlu oyun için tüm arkadaşlardan özür dilerim.Kusura bakmayın.Düşüncesizce yaptım...link kaldırılmıştır :) bunu unutmuşum kusura bakma

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
abdullah artık sıkmaya başladı reportlamaya başlıcam hacı milletin ödü kopuyor la yapma geberip gidecekler şöyle salak salak işler yapma lütfen korkağı var çocuğu var bir şey olcak başına dert açıcaksın ilk reportu şimdi atıyorum
+1 verdim şukunu

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ilkersatiroglu Skript ile ilgili bir türkçe kaynak biliyorum. Skriptin tamamını değil ama loops, komut oluşturma vb. şeyleri gösteriyor.
Buyur,bir bak derim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Şimdilerde devam etmiyor,haberin olsun.)