Bir ay açık kalıp tekrar kapatıp tekrar açıp oyuncuları dolandıran sunucular.

Rozenberg

Dovahkiin RPG
En iyi cevaplar
0
Sunucular sonsuza kadar oynamak için değildir. Açılır oynanır, kapanır. Sunucu sahipleri ise vip satışından kazandığı parayı zaten hosting veya diğer harcamalara yatırıyorlar.

UnderNetwork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucular sonsuza kadar oynamak için değildir. Açılır oynanır, kapanır. Sunucu sahipleri ise vip satışından kazandığı parayı zaten hosting veya diğer harcamalara yatırıyorlar.

Yok ben anlatamıyorum galiba ben diyorum zaten kapana bilir ama durduk yere kapatmak dolandırarak kapatmak gibi olaylarda bu işin içinde

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Kimse bence kendi isteği ile sunucusunu durduk yere kapatmaz, çünkü benimde öyle bir sunucu'm var 3-4 yıldır hizmet veriyoruz onlarca kez kapanıp açıldık a ma hiçbir za man kimsenin hakkını yemedik ki sunucudan VIP alan kişi o sunucunun sonsuza kadar açık duracağını düşünüp'de alma malı.

İyi forumlar.

UnderNetwork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimse bence kendi isteği ile sunucusunu durduk yere kapatmaz, çünkü benimde öyle bir sunucu'm var 3-4 yıldır hizmet veriyoruz onlarca kez kapanıp açıldık a ma hiçbir za man kimsenin hakkını yemedik ki sunucudan VIP alan kişi o sunucunun sonsuza kadar açık duracağını düşünüp'de alma malı.

İyi forumlar.

Bak güzel kardeşim o sensin ama sen anlamadınki olayı bende durdukyere buraya gelip böyle bi konu açmam bizzat şahit oluyoruz bazı şeylere sunucuyu durduk yerede kapatıyolar emin ol bundan ortak kavgası ddos derken alınan vipler daha haftası geçmeden sunucu kapanıyor adam pes ediyor başta bende açtığımda 7/24 vurdular aralıksız ben pes etmedim sunucum açık sunucum 3 kere sıfırlandı yinede sunucuyu kapatmadım ama adam bakıyor ben zaten yeterşnce kazandım diyor kapatıyor sunucuyu oyuncu ortada kalıyor

Son düzenleme:

Rozenberg

Dovahkiin RPG
En iyi cevaplar
0
Bak güzel kardeşim o sensin ama sen anlamadınki olayı bende durdukyere buraya gelip böyle bi konu açmam bizzat şahit oluyoruz bazı şeylere sunucuyu durduk yerede kapatıyolar emin ol bundan ortak kavgası ddos derken alınan vipler daha haftası geçmeden sunucu kapanıyor
Tamam kapanıyor haklısın diyelim. Sen bunun konusu açtın ne değişti ?

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
Şu saaten sonra şunu gören 10 tane adamdan 6 körü körüne o sunucuda oynamaz mesela araştırı öyle oynar elime bu geçti
10 Tane adamdan 6 tanesi diyorsun full senin konuşmaların var kendinide mi bu işe katıyorsun ve öyle düşündüğün kişileri tanıyor musunda ki konuşuyorsun? benim veya bizim kim olduğumuzu biliyor musun hayır fazla konuşmayalım bence bu konuları konuyu kilitliyelim.

UnderNetwork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 Tane adamdan 6 tanesi diyorsun full senin konuşmaların var kendinide mi bu işe katıyorsun ve öyle düşündüğün kişileri tanıyor musunda ki konuşuyorsun? benim veya bizim kim olduğumuzu biliyor musun hayır fazla konuşmayalım bence bu konuları konuyu kilitliyeli

Fazla konuşup konuşmayacağımı sana sorcak değilim eğer konu üstünde daha fazla yorumda bulunmak istemiyorsan bulunmazsın iyi forumlar

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
senin açtığın konudan emin ol kimse bir şey anlamadı daha sunucu ismi veremiyosun. verememenin sebebide kanıtın yok ve gereksiz genelleme yapıyosun bu dediklerini yapan sunucu piyasada göremiyorum arkadaşın dediği gibi kendinden bahsediyon galiba :)

UnderNetwork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
senin açtığın konudan emin ol kimse bir şey anlamadı daha sunucu ismi veremiyosun. verememenin sebebide kanıtın yok ve gereksiz genelleme yapıyosun bu dediklerini yapan sunucu piyasada göremiyorum arkadaşın dediği gibi kendinden bahsediyon galiba :)

Sunucu ismi forum kurallarında vermek aykırı yoksa seve seve veririm bu kadar basit

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
şu şekilde aykırı sen kanıtın olmadan şu sunucu şunu yapıyo bu sunucu bunu yapıyo dersen haliyle yasak.
kanıtın varsa bir şey demiyolar ztn.​