Bir bakalım dedik, Crowley emekli olmuş..

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
AdexTR emekli olmayacak korkmayın arkadaşlar. Biz o konuyu konuştuk asla ayrılmayacağım dedi :kaş:

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Minecraft çocukların istilası altına girdiği andan itibaren hafif hafif user düşmesi belliydi zaten, anasını ağlattılar oyunun. Piksel piksel olsa da zevk alıyorduk, bir de ikincil etkenler araya girince yapacak hiçbir şey kalmadı. İnsanlar bıraktı, forum eskiden minecraftturk'tu, sonra gamere geçirelim mc bitti dediler, patır kütür düştü. Hızlı oldu, kolay oldu. Yine aktif var yok değil ama eski zevkle foruma girip konu dahi açamaz olduk :pala:

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraft çocukların istilası altına girdiği andan itibaren hafif hafif user düşmesi belliydi zaten, anasını ağlattılar oyunun. Piksel piksel olsa da zevk alıyorduk, bir de ikincil etkenler araya girince yapacak hiçbir şey kalmadı. İnsanlar bıraktı, forum eskiden minecraftturk'tu, sonra gamere geçirelim mc bitti dediler, patır kütür düştü. Hızlı oldu, kolay oldu. Yine aktif var yok değil ama eski zevkle foruma girip konu dahi açamaz olduk :pala:
Önümüzdeki yazdan umutluyum dediğim gibi.
Bence o yazda bir şeyler olacak...

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
@AdexTR askerliğini tamamlamak için askere gidecek. Artık hangi yerse... @AdexTR'nin görevini bitirip buraya döndüğünde Minecraft Türkiye adına çalışmasını devam ettireceğini düşünüyorum.

@AdexTR arkandan su döküyorum. Kazasız belasız gidersin ve gelirsin İnşAllah.
Şehitler ölmez, vatan bölünmez !

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
@AdexTR askerliğini tamamlamak için askere gidecek. Artık hangi yerse... @AdexTR'nin görevini bitirip buraya döndüğünde Minecraft Türkiye adına çalışmasını devam ettireceğini düşünüyorum.

@AdexTR arkandan su döküyorum. Kazasız belasız gidersin ve gelirsin İnşAllah.
Şehitler ölmez, vatan bölünmez !
Arkadaşlar sakin olun daha gitmiyor.