Ya aslında ben yazardım. İzin aldım, izinim bitincede bunu verdiler. Haftaya büyük ihtimalle yazarım.Var mı halen daha stajyerler?
O işler hiç belli olmaz, emekli olup ikramiyemi alırım, sonra doğru Ayvalık.@AdexTR gitmez yaa.
Ayvalık güzel yer tabii. Emekli maaşı kaç lira?O işler hiç belli olmaz, emekli olup ikramiyemi alırım, sonra doğru Ayvalık.![]()
Ya ayrılırsa?AdexTR emekli olmayacak korkmayın arkadaşlar. Biz o konuyu konuştuk asla ayrılmayacağım dedi![]()
Mecburi ayrılıcak. Sanırsam askere gitmesi gerekiyordu. Detaylı bilgi için kendisine sorabilirsin.Ya ayrılırsa?
Önümüzdeki yazdan umutluyum dediğim gibi.Minecraft çocukların istilası altına girdiği andan itibaren hafif hafif user düşmesi belliydi zaten, anasını ağlattılar oyunun. Piksel piksel olsa da zevk alıyorduk, bir de ikincil etkenler araya girince yapacak hiçbir şey kalmadı. İnsanlar bıraktı, forum eskiden minecraftturk'tu, sonra gamere geçirelim mc bitti dediler, patır kütür düştü. Hızlı oldu, kolay oldu. Yine aktif var yok değil ama eski zevkle foruma girip konu dahi açamaz olduk![]()
Arkadaşlar sakin olun daha gitmiyor.