Bir başka ev :S

DarkesTime

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar yeni ev ile karşınızdayım işte SS ler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şunu farkettim bende bildiğin piramit aşkı var :D . Hep evlerin tepesi piramitten :/ daha güzel bir çatı yapabilmek için taktik veya öneri verebilirseniz çok sevinirim.Eleştirmekten çekinmeyiniz :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yine olmamış. Cidden gittikçe kötüleşiyorsun resmen çatı yapma düz bırak ve o pencere tarzı sürekli kendini tekrar ediyor kötü duruyor ama sen inatla o pencere tarzını tekrar eden şekilde kullanıyorsun biraz daha yaratıcı ol camları farklı şekilde yap. O kadar boş balkon da çok kötü durmuş hem gereksizce büyük hem de bomboş. Bence en kötü çalışman buydu gelişmen gerek. Söylediğim gibi çatı yapma ve Sürekli dikdörtgen şeklini kullanarak ev yama eğimler bükümler ekle ki göze hoş gelsin.

DarkesTime

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine olmamış. Cidden gittikçe kötüleşiyorsun resmen çatı yapma düz bırak ve o pencere tarzı sürekli kendini tekrar ediyor kötü duruyor ama sen inatla o pencere tarzını tekrar eden şekilde kullanıyorsun biraz daha yaratıcı ol camları farklı şekilde yap. O kadar boş balkon da çok kötü durmuş hem gereksizce büyük hem de bomboş. Bence en kötü çalışman buydu gelişmen gerek. Söylediğim gibi çatı yapma ve Sürekli dikdörtgen şeklini kullanarak ev yama eğimler bükümler ekle ki göze hoş gelsin.
Mübarek mısır piramitleri gibi yapmışsın :D
Neden bilmiyorum ama çok çirkin duruyor.Çatıyı kaldırıp teras yapabilirsin
aslında güzel ama çatısı kötü :ecehver::epantolon::ekask::altın:
Şu çatıdan artık vazgeç
Neden böyle düşündün -_-
youtube dan Keralis in modern mimarisini izle biraz fikir edinebilirsin

Beyler yorumlarınız için teşekkürler dün bakamadım kusura bakmayın :) . Daha iyi bir çatı modeli arıyorumda nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Hadi bugün sizin için apartman yapim :D