Bir Creeper Masalı Oyunu

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bunlara dayamamayan creeper adını salih yapar ve çok uzaklara kaçar

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

DexStarLP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
salih creeper midossla yaşamaya başlar ama midosu bıçaklar ve evindeki herşeyi çalarak arabistana gider

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Midoss hastaneye kaldırılır iyileştiğinde Japonya'ya gider ve katana eğitimi alır iki yıl sonra creeperi bulur ve kellesini keser ama creeper kendini patlatir ve hayata elveda der Midoss yoğun bakıma kaldırılır ama kurtarılamaz bekar ölür creeper ise 1 yetim bırakmıştır ardında

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BlueHide

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DLC Quest'teki gibi bir olay olur (Oyunda bi adamı yeniyosunuz oyunu bitirdim diye seviniyosunuz adamın biri gelip hey hey sen daha oyunu bitirmedin diyo D:)
BlueHide Creeper'in yanına gider ve sana bir şans daha vereceğim der.Creeper tamam ama neden der.BlueHide paşa senin görevin tüm OyuncuLimon çakmalarını gebertmek diye bağırıp Creeper'in poposuna tekmeyi vurar :D

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
DLC Quest'teki gibi bir olay olur (Oyunda bi adamı yeniyosunuz oyunu bitirdim diye seviniyosunuz adamın biri gelip hey hey sen daha oyunu bitirmedin diyo D:)
BlueHide Creeper'in yanına gider ve sana bir şans daha vereceğim der.Creeper tamam ama neden der.BlueHide paşa senin görevin tüm OyuncuLimon çakmalarını gebertmek diye bağırıp Creeper'in poposuna tekmeyi vurar :D
LAN YETER ne zaman biter bu hikaye bitmek bilmiyo