Bir de Bu Yapıtıma Bakın Yorumları Bekliyorum ..

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar 2. Küp Sanatı Konumu Açmış Bulunuyorum ...
Direk Fotoğraflara Gelelim Yorumlarınızı Bekliyorum ..

Bitti :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Gideri var lk hdf resim kalitesi kötü modern yapmak istemişsin sanırım çatı olmamış biraz daha yüksek yap bu arada. O koltuk dizaynı çok eskilerde kaldı gelişmenin sınırı yoktur bu eksiklere göre yeni bir ev bekliyorum ^_^

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gideri var lk hdf resim kalitesi kötü modern yapmak istemişsin sanırım çatı olmamış biraz daha yüksek yap bu arada. O koltuk dizaynı çok eskilerde kaldı gelişmenin sınırı yoktur bu eksiklere göre yeni bir ev bekliyorum ^_^
Peki Zaten Bu İşlere Yeni Başladım Birde Texture Pack Önerir Misin ? Modern Yapılar İçin

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabelaları kullanma şeklini sevdim. 6. resimde yan da popcorn mu var ? :D
Evet Sunucudan Bir Vip Verdi Onada Buradan Teşekkürler Farkettiysen Birde Köşede Radyo Var :)[DOUBLEPOST=1408278541,1408278502][/DOUBLEPOST]
Flows HD var Resource Pack onun dışında güzel :)
Teşekkürler İndiriyorum .. :) [DOUBLEPOST=1408278686][/DOUBLEPOST]
Biz takım olarak modernde genelde flows hd kullanıyoruz
Takımınıza Hayranım Sürekli Araştırıyorum :)Yapılarınızı Videolar vs. Geçen Gün Ronin Build Team Ekibinden Biriyle Konuştum Nick Pek Hatırlamıyorum Burayı O Önerdi Zaten Teşekkür Ederim :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Evet Sunucudan Bir Vip Verdi Onada Buradan Teşekkürler Farkettiysen Birde Köşede Radyo Var :)[DOUBLEPOST=1408278541,1408278502][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler İndiriyorum .. :) [DOUBLEPOST=1408278686][/DOUBLEPOST]
Takımınıza Hayranım Sürekli Araştırıyorum :)Yapılarınızı Videolar vs. Geçen Gün Ronin Build Team Ekibinden Biriyle Konuştum Nick Pek Hatırlamıyorum Burayı O Önerdi Zaten Teşekkür Ederim :)
Daha öncede dedim yine diyeyim madem bize hayran olunmaz toplum yararına bir şey yapmadık ki :) Hayran olacaksan Hz.Muhammede ol Atatürke ol yani ne bileyim :) [videoları ben hazırlıyorum ondandır B)(ego tavan yaparkene)]

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de hala küp ev yapıyorum - _ -
Bende Öyleydim Başlarda Hala Çok İyi Olduğum Hakkında Bir Şey Denemez Ama İşte Zamanla :)
Moderatör :D
[DOUBLEPOST=1408290227,1408290180][/DOUBLEPOST]
Blok uyumu sorununu çözersen çok güzel bir modern ev olabilir.
Tamam Yeni Bir Yapı Daha Yaptım Konu Açıyorum Az Sonra Bak :)[DOUBLEPOST=1408290287][/DOUBLEPOST]
Daha öncede dedim yine diyeyim madem bize hayran olunmaz toplum yararına bir şey yapmadık ki :) Hayran olacaksan Hz.Muhammede ol Atatürke ol yani ne bileyim :) [videoları ben hazırlıyorum ondandır B)(ego tavan yaparkene)]
Tamamda Yapılarınıza Hayranım Bi Lafım Yok Size :) Prosunuz Tamam :)