- En iyi cevaplar
- 0
"loop-player" yerine "loop player" dener misin biSkript ve SkQuery var sadece. Aynısını da yapıyorum hâlâ aynı hata. There's no loop that matches 'loop-player to sidebar'
"loop-player" yerine "loop player" dener misin biSkript ve SkQuery var sadece. Aynısını da yapıyorum hâlâ aynı hata. There's no loop that matches 'loop-player to sidebar'
Şu an fotoğraf atamam fakat hata yukarıda yazdığım gibi. Senin yazdığın kodun aynısını da denedim yine aynı hata.Direkt olarak hatanın fotoğrafını atar mısınız?
Bir daha dener misin o koduŞu an fotoğraf atamam fakat hata yukarıda yazdığım gibi. Senin yazdığın kodun aynısını da denedim yine aynı hata.
Olmuyor yine :/ İnternette falan da aradım. Ingilizce kaynaklarda var biraz fakat bende ingilizce az olduğu için anlamadım hiçbir şey.Bir daha dener misin o kodu
Link alabilir miyim?SkriptPlus yüklemen gerek. skypemi ekleyebilirsin yarin yardimci olurum. otakugamer001
O SkQuery nin eski adıSkriptPlus yüklemen gerek. skypemi ekleyebilirsin yarin yardimci olurum. otakugamer001
Allah aşkına 5 dakikadır arıyorum sadece .sk uzantılı skript çıktı :/ Söylemesen arayacaktım daha.O SkQuery nin eski adı![]()
Ben onu kurduğumda adam gibi çalıştı npnO SkQuery nin eski adı![]()
Evet eminim. Acaba javadan olabilir mi diyeceğim de hiçbir sorun yok :/ Orda yazan loop hatası ama neresinde onu bilmiyorum.Sunucuda uygun Skript ve SkQuery olduguna eminsin değil mi ? Bende sorunsuzca çalışıyor da..