YgtGamingTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
999 ise iyi kurtulmuş daha fazlasını çok gördük.Mutlaka bir sebebi vardır diyecem ama banlayan kişi bildiğiniz nefret kusmuş 999 uyarı puanı nedir?
Not:Bahsedilen kişiyi tanımıyorum.
Yöneticiye küfür etmiştir.Mutlaka bir sebebi vardır diyecem ama banlayan kişi bildiğiniz nefret kusmuş 999 uyarı puanı nedir?
999 uyarı puanı verince kişiyi süresiz olarak yasaklıyor, sistemimiz bu şekilde çalıştığından yasaklamak için 999 uyarı puanı veriyoruz.Mutlaka bir sebebi vardır diyecem ama banlayan kişi bildiğiniz nefret kusmuş 999 uyarı puanı nedir?
nerya candır siz kemsenez ona uyarı verersenez@Neria991
Örneği gibi.
56k Uyarı puanı tarafımca verilmiştir.
neryayla aramda bir konuşma geçmedi ama bence eye bereKişiye, duruma göre değişir o söylediğiniz
geçtide öyle kötü bir şey olmadı iyi biri benceBir kişinin gerçek yüzünü görmek için o kişiyle kötü konuşacaksın.
Bunu yan hesaptan deneBana biri denemesin engellerim.
Evet yaptım.Ama onla alakası yok.Robocraft sayfasının reklamını yaptı izinsiz, ondandır.
hocam nabıyon ya ağlicaktım ayıptır günahtırArkamdan üzüleceğinizi bilseydim gitmezdim
Atomy [yaralı]
Konuşmak isterseniz ekleyin
2. döneme başladım haber vermediğim için üzgünüm![]()
Bu konuyu konuşmaya gerek yok.Mevzuya dalıyorum. Neden banladılar. Olay ne ? @Atomy
Edit: Forumda görürdüm sizi beraber takılırdınız. Severim ikinizide ve kalem bey ne yaptıda böyle oldu? @Dpelqpleq