Bir duyuru , ufacık bir duyuru ...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlarım , dostlarım , tanıdıklarım ve tanımadıklarım . Küçük bir duyuru yapmaya karar verdim . Videolarımı tam izlemiyorsunuz bari bunu sonuna kadar okuyun. ^_^ Arkadaşlar , bana prim yapıyorsun , taklitcisin , bot atıyorsun diyenler. Taklitci degilim , prim ise nasıl yapıldıgını bile bilmiyorumki masum bir çocugum ben ^_^. Bot ise ben atmıyorum , atan biri var ise bilemiyorum keşke atmasaydı. Dün ve bugun video yüklemedim açıkcası pek bir farkedende olmadı sanırım izleyen pek yoktu , onu açıklayayım bari , dün ve bugün dışardaydım eve giremedim o yüzden çekemedim ^_^ . Neyse arkadaşlar , yarın minecraft videosu gelebilir , hatta gelecek diyeyim , videolarda dedigim birşeyi tekrar dememeye çalışacagım , ne kadar zor olsada :p . Saçma şeyler söylememeye çalışacagım , daha fazla önerisi olan ise yazabilir . Sevdikleriniz veya sevmediklerinizi yazar iseniz bende ona göre video çekmeye devam edecegim ^_^ 140 Abone 2.865 izlenme olmuşuz hepinize teşekkür ederim seviliyorsunuz kendinize iyi bakın hoşçakalın ^_^

"Tag List"

@LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @ErenBeyazkurt @Anjo_TR @NemesisX @Vienicome @FakeAngel @Helter @ByClearBy @BuzzyRai @Erenbulbul @Mr_TeneKe @Krumb069 @Epistomoloji @Zorin @Rayandu @fyreUK @Frostyk @toymachine22 @LordTs @LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @ErenBeyazkurt @Anjo_TR @NemesisX @Vienicome @toymachine22 @LordTs @KRHN @Architect_ @Mockingjayyv3 @Mockingjayy @OneMoreTime @MantisWrath @Kaan697 @İnanılmaz @yentibaba @yentiana @InnocentBunny @Ultravision @Tnehow @MrDeichor @Mr1KinG @YohAsakura @TrustNoONE

Moderatör tarafından düzenlendi:

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bundan sonra benide etiketle yoksa illuminati will smite you down!

Forumda konu açtıkça izliyoruz :D

R

Reloven

Ziyaretçi
"Toplamda 15 Farklı Kişiden Olusan 50 Kişilik Taglist Koymussun. Neden?" Açıkcası Bunu Merak Ettim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu hatırlatmayı yapıp gidiyorum .-.
Bildiğim kadarıyla 10 kişi üstünde etiket yaparsan kimseye bildirim gitmeyecektir.
Örnek: bana gelmedi bu konunun bildirimi .-.

10 kişi veya 20 kişi olabilir hatırlamıyorum.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
"Toplamda 15 Farklı Kişiden Olusan 50 Kişilik Taglist Koymussun. Neden?" Açıkcası Bunu Merak Ettim.
Hatır için ekliyorum , ismim yok dedigi anda ekliyorum varmı yokmu bakmadan .
Bu hatırlatmayı yapıp gidiyorum .-.
Bildiğim kadarıyla 10 kişi üstünde etiket yaparsan kimseye bildirim gitmeyecektir. Forumda takti zaten taglist ime ^_^
Örnek: bana gelmedi bu konunun bildirimi .-.

10 kişi veya 20 kişi olabilir hatırlamıyorum.
Hatır için ekliyorum , bildirim gitsin diye degil ^_^

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haberin olmadan prim yapıyorsun ama videoların iyi.Oglim git adam gibi başlık koy.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok fazla ^_^ emojisi yapmayı bırakabilirsin, bi yerden sonra fazla itici duruyor ;(

*benim etiketimi neden kaldırdın kırıldım ;(*

Sent from my iPhone using Tapatalk