Bir Faction serverı değişik yapacak şey ne olurdu

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet beyler bayanlar başlıktaki gibi bir Faction serverı ne değiştirirdi? Yani diğerlerinden ayıran özellik ne olurdu? Bu konuyu tartışalım istiyorum :) 18 Haziranda mükemmel bir Faction için çalışmalarımızı sürdürüyoruz birazda Minecraft severlerin önerilerini almak hem bizim için, hem rakip olarak tanımadığımız Faction server sahipleri için mükemmel olacaktır. Umarım güzel ve tatlı bir tartışma olacak :D
Lapisi anlam veremediğim nedenlerle sevmeyen arkadaşlar var, o arkadaşlara soruyorum Lapis yerine oyuncular kolay veya orta yoldan nasıl para kazanabilir ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction kötü bir şey değil onu batıran bizim halkımız ayrıca toplumda sürü düşüncesi olduğu için denemeden vazgeçen insanlar faction çok pis bi oyun türü yok berbat vs vs. Farklılık olmasını istiyorsan factionu biraz rpg ye yöneltebilirsin.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lapisi Kaldirip Para Kasmayı Zorlaştırman gerek. ._.
Mesela para sadece mesleklerden mi kazanılsın yoksa survival tarzı alım satım işleriyle mi ? biraz konuyu açarsanız benim şimdiden hoşuma gitti emek Faction :D Tutulacak gibi bir his var içimde ama parayı hangi yolla zor kazanacaklar orasını çözemedim yardımcı olursan/olursanız sevinirim :şapka:

jelokebur

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selam)(1) ilk önce alışveriş sistemi olsun ama standart bir şey olmasın (mesela) köy gibi kale gibi kabileler yaparsin hepsinin ayrı satıcılıkları olsun biri kılıc biri zırh biri yemek fln falan vs (2) rütbelere göre özel şeyler olmalı attım okcunun her bir rütbesine özel kitler özelliker fln filan vs (3) özel mini gamesler farklı farklı oyunlar iş görürür) okuduğunuz icin sağolun ins işe yarar :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction'un amacı zaten clan savaşlarıdır. Bizim Türk milletimiz bunu aşırı yanlış yorumluyor. Önemli olan ne kadar uğraşıp kastığımız olmalı. Eğer kasacak bir şey olursa ve clanlara özellikler eklersen fazla oyuncu kaybetmezsin. İstersen yabancı bir faction sunucuya girebilirsin. Gözlem yapmak önemlidir :)

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Aklımda iki adet proje var biri Survival ve Faction karışımı kısaca survival server içerisinde faction sistemi kurulu ve özelleştirilmiş plugin tabanı ile rekabetli ve emek isteyen server. Diğeri Lapis içermeyen yeni nesil pluginler ile eğlenceli ve rekabetli hale getirilmiş para kazanılması zor olduğu kadar marketi de bi o kadar kazzıkçı :D Eğer bu iki proje eski nesil Faction oyuncuları için uygunsa eski Faction severleri bir araya toplayıp güzel bir ortam çıkartmak isterim hayatımda açtığım ilk server Faction oldu ve Faction olarak devam edecek tüm dünya serverımız da bulunsa hub olayını aklımdan geçirmem bu konuda sizlerinde düşüncelerini almak isterim olmazsa beraber bir proje üretebiliriz işimi ciddiye alıyorum :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Dostum nedir bu milletteki Faction düşmanlığı anlamadım gitti bir kişi açıklasın da gerekeni doğru yoldan yapalım bizde
Biz faction düşmanı değiliz sadece türkiyede faction teriminin çok yanlış anlaşılıp farklı yerlere gitmesinden şikayetçiyiz.
Şöyle anlatayım faction sunucu açacaksan lapis - rain event - mob arena - boss vb warpları kaldırıp normal bir survival sunucu tarzında ek olarak faction kurulup pvpnin klanlar arası olmasını sağlayan bir sunucu açabilirsin. Ha Türkiye'de tutulurmu bilmem hele ki lapis olmayan sunucuya faction demeyen bir kitleye sahipken. Genede denemeden bilemezsin. Ha eğer klasik bir faction sunucu açıp her sunucularda olan sistemleri ekleyeceksen " mükemmel sunucu " olmaya yaklaşamaz bile. Benim görüşümdür bilmem Türkiye'de benden başka bu tür sunucuya hasret olan varmı.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biz faction düşmanı değiliz sadece türkiyede faction teriminin çok yanlış anlaşılıp farklı yerlere gitmesinden şikayetçiyiz.
Şöyle anlatayım faction sunucu açacaksan lapis - rain event - mob arena - boss vb warpları kaldırıp normal bir survival sunucu tarzında ek olarak faction kurulup pvpnin klanlar arası olmasını sağlayan bir sunucu açabilirsin. Ha Türkiye'de tutulurmu bilmem hele ki lapis olmayan sunucuya faction demeyen bir kitleye sahipken. Genede denemeden bilemezsin. Ha eğer klasik bir faction sunucu açıp her sunucularda olan sistemleri ekleyeceksen " mükemmel sunucu " olmaya yaklaşamaz bile. Benim görüşümdür bilmem Türkiye'de benden başka bu tür sunucuya hasret olan varmı.
Üstteki mesajımda iki adet projemi özet geçtim eğer bu iki projeden biri eski Faction'u tekrar diriltmek için yeterliyse çalışmalara yeni bir sayfa açıp devam edeceğiz hedefimiz eski Faction'u tekrar diriltip güzel ortam içerisinde rekabeti oyunculara tattırmak ^_^ Proje konusunda yardımcı olmak istersen veya isteyen varsa skype'dan görüşebiliriz :şapka:
Skype Adresim: kucukonderahmet2009

jelokebur

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Üstteki mesajımda iki adet projemi özet geçtim eğer bu iki projeden biri eski Faction'u tekrar diriltmek için yeterliyse çalışmalara yeni bir sayfa açıp devam edeceğiz hedefimiz eski Faction'u tekrar diriltip güzel ortam içerisinde rekabeti oyunculara tattırmak ^_^ Proje konusunda yardımcı olmak istersen veya isteyen varsa skype'dan görüşebiliriz :şapka:
Skype Adresim: kucukonderahmet2009
ben skype kullanmıyorum ama baya bir server tanıdım oynadım bir tecrübem var bende bir şeylere yardımcı olmak isterim ismim emre yaş 17

Asertgg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende Hasrertim