Bir Faction Sunucu Nasıl Olmalı?

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir de sonuna alıntıdır yazsaydın daha iyi olurdu sanki. Bunu ilk sunucumu kurarken başka bir yerde okumuştum. Emek hırsızlığı yapmayalım lütfen. -1
Kardeşim yemin ediyorum hiçbir emek hırsızlığı yok. Daha 3 gün önce açtım konuyu. Kendi çabamla. Buna emin olabilirsin. Hiçbir emek hırsızlığı yok yapma lütfen.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim konum iyi olduğunu düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1401463502,1401463226][/DOUBLEPOST]Konu reklamı yapma lütfen.

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim konum iyi olduğunu düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1401463502,1401463226][/DOUBLEPOST]Konu reklamı yapma lütfen.
Ben kendi linkimi koyarak 2 faction sunucu arasindaki farkin hangisinin daha düzgün olucagini gösterdim. Reklamla bir alakasi yok zaten benimkiside öneri konusu sunucu tanitim konusu degil dikkatli okuyunuz

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben kendi linkimi koyarak 2 faction sunucu arasindaki farkin hangisinin daha düzgün olucagini gösterdim. Reklamla bir alakasi yok zaten benimkiside öneri konusu sunucu tanitim konusu degil dikkatli okuyunuz
Benim konumda öneri. O yorumunuzla kendi konunuzu öne çıkartmaya çalışıyorsunuz. Bende gelip bu konunun linkini yaparsam o konuda, Sizin hoşunuza gitmeyeceğini biliyorum ve Bunun farkındasınız. Lütfen tekrarlamayın ve Konuyu uzatmayın. Daha fazla kirlenmesin.

KadirTan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[/quote]
[DOUBLEPOST=1401466603,1401466020][/DOUBLEPOST]
Güzel anlatım fakat gerekli dediğiniz pluginlerin bazıları bence gerekli değil. Sırf eğlence amaçlı olan da var. Bence gereksiz olanlar da var. Mesela DisguseCraft plugini sırf eğlence amaçlı gerekli değil. ScoreBoarStats'ta pluginin de. Ve eğer bir sunucu zor olacaksa bence o sunucuda taşların arasında kömür bulunmaz. Kömür nede olsa kolaylaştırır. Bence Örs ve Enchant da olmaz. Çünkü bunlar sayesinde kolaylaşır server.
Not: Konu güncellemelerini 24 saate bir yapmanız lazım.
Katılıyorum ,Bu Pluginlerin Çoğu İhtiyaç Gerektirmeyenlerden..Lütfen Bilip de Yazalım :) Örneğin: Vault Ne İşe Yaradığını Bilmeden Oraya Yerleştirmişsin..Bu Pluginlerini Hiçbiri Vault Gerektirmiyor.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum Bu Pluginlerin Çoğu Çok ihtiyaç Gerektirmeyen Pluginler.. Lütfen Bilip Yazalım :)
Yorumunuzu yazmak güzel bir şey elbet, Ancak ben sizinle aynı görüşte değilim. Yorumlara gayet açığım.[DOUBLEPOST=1401466731,1401466611][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1401466603,1401466020][/DOUBLEPOST]
Katılıyorum ,Bu Pluginlerin Çoğu İhtiyaç Gerektirmeyenlerden..Lütfen Bilip de Yazalım :) Örneğin: Vault Ne İşe Yaradığını Bilmeden Oraya Yerleştirmişsin..Bu Pluginlerini Hiçbiri Vault Gerektirmiyor.[/quote]
Vault plugini diğer pluginleri çalıştıran plugindir. Biraz saçma cümle oldu ama öyle. Lütfen çalış da gel.

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Benim konumda öneri. O yorumunuzla kendi konunuzu öne çıkartmaya çalışıyorsunuz. Bende gelip bu konunun linkini yaparsam o konuda, Sizin hoşunuza gitmeyeceğini biliyorum ve Bunun farkındasınız. Lütfen tekrarlamayın ve Konuyu uzatmayın. Daha fazla kirlenmesin.
Crafted QuestCraftTR Türkiye'de ilk defa bir projeye imza atıyor. Factions 2 olarak tamamen Factions 2'den soyutlanmış bir moddur ve daha hardcoredir. Ve hatırlatırım bu konunun linkini benim konumun altına attın. Bir kişiyi suçlamadan önce geriye dönüp ben ne yaptım diye bakmanı ve düşünmeni isterim.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Crafted QuestCraftTR Türkiye'de ilk defa bir projeye imza atıyor. Factions 2 olarak tamamen Factions 2'den soyutlanmış bir moddur ve daha hardcoredir. Ve hatırlatırım bu konunun linkini benim konumun altına attın. Bir kişiyi suçlamadan önce geriye dönüp ben ne yaptım diye bakmanı ve düşünmeni isterim.
Konuna attım, Bakman için kardeşim. Benim reklam amacım yok. Bu şekilde gidersek Skypeni ver orada çözelim

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Yorumunuzu yazmak güzel bir şey elbet, Ancak ben sizinle aynı görüşte değilim. Yorumlara gayet açığım.[DOUBLEPOST=1401466731,1401466611][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1401466603,1401466020][/DOUBLEPOST]
Katılıyorum ,Bu Pluginlerin Çoğu İhtiyaç Gerektirmeyenlerden..Lütfen Bilip de Yazalım :) Örneğin: Vault Ne İşe Yaradığını Bilmeden Oraya Yerleştirmişsin..Bu Pluginlerini Hiçbiri Vault Gerektirmiyor.
Vault plugini diğer pluginleri çalıştıran plugindir. Biraz saçma cümle oldu ama öyle. Lütfen çalış da gel.[/quote]
Vault'u yanlış biliyorsun arkadaşım. Ben serverlarımda Vault kullanmıyordum. Vault plugini sadece /login /register pluginini destekliyor.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konumu kirletmeye devam ederseniz ikinizide rapor etmek zorunda kalacağım. Gidin başka yerde yorum yapın. Konumu kirletiyorsunuz. Vault bana göre gerekli bir plugin ve Bu konu bana göre hazırlanmış bir konu. Çekemeyebilirsiniz, Olumlu yorumlar yapın az. Böyle devam ederseniz rapor edileceksiniz. Bu yaptığınız şey yasak. Bi sıkıntı varsa skype veya Özelden atın çözelim.

Grubumuza Katılmak için Linke Tıklayın ve Gruba Katıl'a Basabilirsiniz.
https://forum.gamer.com.tr/grup/minecrafting.607/group-detail

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Burada herhagi bir argo veya aşağılayıcı bir kelime kullanmıyoruz ikimizde. Sadece eleştiri yapıyoruz ve bazı pluginlerin gereksiz olduğu kanısındayız. Şikayet etmen hiçbir işe yaramaz diye düşünüyorum. Ben seni rapor etmelimiyim sence konumun altına link atıyorsun ikidir? Şikayet etsende zararlı taraf sen çıkarsın. İyi forumlar.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Burada herhagi bir argo veya aşağılayıcı bir kelime kullanmıyoruz ikimizde. Sadece eleştiri yapıyoruz ve bazı pluginlerin gereksiz olduğu kanısındayız. Şikayet etmen hiçbir işe yaramaz diye düşünüyorum. Ben seni rapor etmelimiyim sence konumun altına link atıyorsun ikidir? Şikayet etsende zararlı taraf sen çıkarsın. İyi forumlar.
Konunun altına link atmam, Reklam yapıyorum anlamında değil di. Senin gibi bende Öneri, Rehber tarzı bir konu hazırladım. Bakıp önerilerini almak için, Senin yaptığın konumu kötülemek. Birde 2'miz terimini kullanıyorsun! Ne ikisi kardeşim. Burada bireysel olduğunun farkına var. Konuyu uzatma ve Yorum yazma lütfen. Konunun altına link atmamdan şikayetciysen rapor edebilirsin, Burada laf canbazlığı yapmanı gerektirecek bir şey yok emin ol ki. Konuyu uzatma, Uzatacaksak konuşabileceğimiz sosyal ağ ver Sesli olarak konuşalım, Derdimizi çözeceğimizden eminim. Konuma yorum yapmazsan sevinirim. Senin konuna yorum yaptık diye suçlu olduk sonucunda,o link dediğin de Grubumun linkiyse, Moderatorden izin aldım kardeşim.