Bir Faction Sunucuya Başladığında / Kasılmak / Pvp Savaşları / Klan / Pvp Hilesi /

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konu Başlığı: Bir Faction Sunucu Hayatı

Kasılmak:
Bir Faction Sunucuya girdiğinizde, %90'ında Lapis vardır, Sizde bunu kullanmalısınız. O sunucunun /warp lapis'ine gidip Lapis kazıp ve daha sonra onları satıp para kazanabilirsiniz. Bunu sırf para kazanmak için değil de, Eşyalarınızı güçlendirmek için de kullanabilirsiniz. Örnek vereyim, 30 Seviye kasın lapis'de Sonra, para da kastıkdan sonra, Markete gidip elmas eşyalar alın sonra da, Enchant alanına gidip eşyanızı büyüleyin, P4 Çıkmasını istiyorsanız, Kısa yazıya basın. Not: Her seferinde Pro4 Çıkmaz. Eşyalarınızı Pro 4 Kırılmazlık 3 Yapmaya özen gösterin ve yanınıza yedek set alın.

Pvp Savaşları:
Artık setleriniz hazır, Tam bir Katliamcısınız. Pro 4 Kırılmaz 3 setlerinizle ormana çıkın ve Yanınıza enchleri önemli değil, En az 1 adet yedek set bulundurun. Rakibiniz çok güçlüyse yedek set iş görebilir. Bu klanınız olsun, O klanla savaşlara girin, Savaştan hiçbir türlü kaçmayı düşünmeyin, Unutmayın bu bir oyundur. Savaş esnasında oyundan çıkarsanız Eşyalarınız düşebilir dikkatli olun, Arkadaşlarınız geri çekilirse, Sizde geri çekilmeye bakın.

Klan:
Deneyimli, Yaşları büyük bir klana girin. Klandakilere itimat edebileceğiniz için girin, Eğer güven kazanamazsanız o klanda beklemenin lüzumu yoktur. Unutmayın klan üyeleri küçükse, Sizi klandan açıp kesebilirler, vs esnasındayken sizi tek bırakabilirler, Büyükler öyle yapmaz. Bu insanlar gayet olgundur ve Bunun bir oyun olduğunu bildiği için savaşmakdan kaçacaklarını sanmıyorum, eğer kaçarlar ise taktik amacı içindir. Büyükler, olgun kişiler pvpde ölürlerse ağlamazlar, ağlamazdan kastım etrafındakilere bağırıp çağırmazlar fakat bu durum olgun olmayan/yaşları küçük insanlarda bu şekilde değildir, tabikide hepsinde demiyorum yaşları küçük olup Pvpde ölünce ağlamıyor hepsi.

Pvp Hilesi:
Burada hile kullanın demiyorum fakat hile kullanmakta fayda var. 1.7 Sürümleride geldi Minecraft'ta artık hile olmayan kişi sayısı çok az. Size önerim 1 hile kullanmanız. Bu hileyi açın savaştayken, Çoğu hilede Flight özelliği vardır ve Açtığınızda oyun geri çeker, Bunun sebebi gamemodenizin fly'ı desteklemediğidir. Bu şekilde Flight açıp havaya uçmaya çalışın, Oyun sizi geri çeker ve rakipleriniz size saldıramaz ve bu sayede savaştan rahat bir şekilde kaçabilirsiniz, Bunun için şu komutu kullanın [ /ewarp orman ] Enemy alanındayken kaçmak içinde [ /ewarp orman ]

Benden Bu kadar, Hadi IYI FORUMLAR.

- Crafted -

Son düzenleme:

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
' /e ' Komutları düsman claiminde ve tpa nın kapalı olduğu yerlerde çok işe yarayan bir komuttur.

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kill Aura yeterlidir. Sunucunun anti-hile ayarlarina göre en düzgün ayari yapan kişi vsyi kazaniyor :D

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kısa yazıda p4 mü çıktığını görmedim nokta sayısana göre geliyodu bazen ama onada tam guvenmiyorum

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Hile disinda dusuncelerine katiliyorum. Bu yazi sayesinde insanlar hile kullanimina yonelebilirler.