Bir fikrinizi alabilir miyim ?

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Selamlar, öncelikle kendimi tanıtarak başlayayım. Ben Kayra. 18 yaşındayım ve üniversiteye geçtim bu sene. Ailemin maddi durumu yetmeyeceği için bazı ek gelirler ile uğraşmak istedim. Para kazanmaktan ziyade oynadığım oyunları sizler ile paylaşmak istiyorum, bunu yaparken de 3-5 TL gelse kâr kârdır. Bir öğle yemeğim çıkar işte. Videolarımda küfüre yer vermiyorum çünkü benim de babamdan 3 kardeşim daha var. Onların youtubede gezerken kötü örnek olacak içerikler ile karşılaşmasını istemem, bu yüzden kendim de videolarımda küfüre yer vermiyorum.

Gel gelelim olaya. Videolarımda aşırı derecede montaj koymaktansa %60 oynanış, %30 konuşma, %10 montaj koymak istedim. İlk videomuda yayınladım. Sizlerden + larımı ve - lerimi söylemenizi istiyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. İyi forumlar, iyi günler !

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Merhaba, sana gelir elde etmen konusunda birkaç tavsiye vereceğim. :)
  • İnternet üzerinde makale isteyen siteler için makaleler yazarak düzenli gelir elde edebilirsin.
  • Tasarım veya programlama yaparak para kazanabilirsin.
  • Danışmanlık hizmeti vererek veya insanlara eğitim vererek para kazanabilirsin.
Şimdilik aklıma bu kadar geldi fakat forumdaki diğer insanlar sana daha fazla yardımcı olacaktır, iyi günler.

zeKreumat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Video baştan sonra güzel, ama yapmaman gereken şeyler var ;

* Videoyu izlerken DANK diye video kesiti koyarak güldürmeye milleti çalışmak.* LOL gibi -bana göre- saçma bir oyun oynayarak para kazanmaya çalışmak.
* Öğle yemeğini (daha fazlası da olabilir) yarı-zamanlı bir işte çalışmak yerine video çekerek kazanmaya çalışmak.* İyi foRUmlar! İYİ GÜNLER !!!!!!!! !!! 111 !!!!

[<insert "dcni verir misin kardeşim" text here >]

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sana gelir elde etmen konusunda birkaç tavsiye vereceğim. :)
  • İnternet üzerinde makale isteyen siteler için makaleler yazarak düzenli gelir elde edebilirsin.
  • Tasarım veya programlama yaparak para kazanabilirsin.
  • Danışmanlık hizmeti vererek veya insanlara eğitim vererek para kazanabilirsin.
Şimdilik aklıma bu kadar geldi fakat forumdaki diğer insanlar sana daha fazla yardımcı olacaktır, iyi günler.
Video baştan sonra güzel, ama yapmaman gereken şeyler var ;

* Videoyu izlerken DANK diye video kesiti koyarak güldürmeye milleti çalışmak.* LOL gibi -bana göre- saçma bir oyun oynayarak para kazanmaya çalışmak.

* Öğle yemeğini (daha fazlası da olabilir) yarı-zamanlı bir işte çalışmak yerine video çekerek kazanmaya çalışmak.* İyi foRUmlar! İYİ GÜNLER !!!!!!!! !!! 111 !!!!

[<insert "dcni verir misin kardeşim" text here >]
Amacım para kazanmaktan ziyade oyun oynamaktan hoşlanıyorum, oynarken de yükleyeyim mantığındayım, para için yapabileceğim birçok şey var. Discord adresim Kayra#3280

Teşekkürler.