Bir Gün, Yeniden...

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Oğlum bari yakınınızmış gibi görüşürüz deseydiniz. Böyle şeyler önemli anlardır, Darth Vader, ay em yor fadır derken, kafasına patates atılması gibi adama bi' düzgün veda edemediniz. Hoşçakal WitherMan kardeş. Hayatta başarılar diliyorum.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Oğlum bari yakınınızmış gibi görüşürüz deseydiniz. Böyle şeyler önemli anlardır, Darth Vader, ay em yor fadır derken, kafasına patates atılması gibi adama bi' düzgün veda edemediniz. Hoşçakal WitherMan kardeş. Hayatta başarılar diliyorum.

İyi hoş da, yakınım değil ki. (Sanmıyorum ama reelde başarılar.) -No offense, just kidding.-

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni özleyeceğiz WitherMan. Elveda kardeş...

Dönene kadar seni bekleyeceğiz... Hem biz Liverpool'lular ne der; "You'll never walk alone! (Asla yalnız yürümeyeceksin!)"

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
İyi hoş da, yakınım değil ki. (Sanmıyorum ama reelde başarılar.) -No offense, just kidding.-
Ben sanki babasının oğluyum onun, benim de az çok tanıdığım birisi değil zaten. Ama tanımıyorsun diye de ezmek doğru değil. Şakası dahi yapılmamalıdır. Bazı insanlar bu konuları farklı algılayabilir. O yüzden her türlü, saygı duymalıyız.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ben sanki babasının oğluyum onun, benim de az çok tanıdığım birisi değil zaten. Ama tanımıyorsun diye de ezmek doğru değil. Şakası dahi yapılmamalıdır. Bazı insanlar bu konuları farklı algılayabilir. O yüzden her türlü, saygı duymalıyız.

Forum ortamında söylenenleri bu kadar ciddiye alan olduğunu sanmıyorum, böyle kasmaya gerek yok bence.