- En iyi cevaplar
- 7
Ağlamadım -.-
İlgini çekti mi?Ağlamadım -.-
No ._.İlgini çekti mi?
Oynamak mı istiyorsun?
O zaman ağlamazsın zaten ben ilgisini çekenler için söyledimNo ._.
Ben aglamaya gidiyorum .-. Beta test link isterik !![]()
Emin öyle saçma sapan haritalar var yapması kolay diyorsun o zaman neden yapmıyorlar öyle mesaj atiyorsunki 2. Cevabımı ciddiye almissin Hayır anlamıyorum neden hepiniz bir laf sokma çabası icindesiniz[DOUBLEPOST=1422182208,1422182153][/DOUBLEPOST]-Hiçbir arena mapinde "redstone yapamadık kendin yap kendin savaş" diye bir şey yazmaz öyle bir şey yazsalar zaten kendileri küçük duruma düşerler.
-Parkur haritalarında evet "spawnpoint çek" yazanlar var ama tabela veya testfor komutuyla yapılabilir oldukça kolay.
-Testfor ile yapılabilir o
-"Baban öldü babanı kurtar" ney yaw
sahte redstone = /give @p redstone ?
sahte redstone = normal redstone
oluyor o zaman böyle bir şey olabilirmi?
gerçek redstone = /give @p powered_redstone
give @p powered_redstone yazınca hiçbirşey çıkmaz sadece redstone yazarsan çıkar
Hızla çalışıyorum[DOUBLEPOST=1422182303][/DOUBLEPOST]Evet Şu Anda Ağlıyorum Ne Zaman Çıkacak ?
Çok güzel anlattın kardesim[DOUBLEPOST=1422182420][/DOUBLEPOST]Eehm, aramızda Türkçe cahili arkadaşlar var büyük ihtimal. Bir cümlede kullanılan kelimenin yerini anlayabilmeniz için biraz kafanızın kaldırması gerekiyor " gerçek redstone " derken arkadaşın uğraştırıcı ve büyük devreler kuracağını anlamanız mantıklı olabilir. " Gerçek survival " yazan sunuculara girip öldüğünüzde gerçek ölmüyorsanız bunuda beyninizin kaldırabilmesi gerek bence.
Örnek verirmisiniz daha dikkatli olurum bir daha ki sefereFazla iddalısın hak veriyorum sonuçta bu senin mapin elde avuçta bir şey olmadan bunları demezsin ancak kelimelerine dikkat etsen iyi edersin. Sadece uyarayım dedim.
O yazdıklarım başkaları için de kolay 3 tane komut bloğu koymak için bilgin olmaya gerek yok çoğu kişi yapabiliyor ama yapmıyor bu arada tamam içiniz rahat edicek ise pc ye geçince kaliteli olarak degistiririmSen hiç haritasına önem veren bir türk gördünmü?
Türk haritalarının büyük kısmı özensiz yapılıyor.
Ve command block bilginiyim (ego mode = on) bana göre o dediklerimi yapmak basit diğerlerine zor olabilir
Laf sokmaya çalışmıyoruz gerçek redstone,sahte redstone diye bir şey yok
redstone redstone'dur kaliteli sistem ve kalitesiz sistem vardır
kaliteli sistem büyük-küçük,sorunsuz, oyuncuyu rahatlatan sistemdir.
kalitesiz sistem büyük-küçük,sorun çıkaran,oyuncuyu oynarken zorlayan sistemdir.
ve çoğu mapte redstone olsa bile kalitesiz sistem var.
''O zaman ağlayın'' falan diyorsun ve eleştiride bulunanlara kızıyorsun. Böyle bir konu açtıysan eleştiriye hazır ve insanlara düzgün cevap vermelisin. Ayrıca sırf bir map yapmaya başladın diye başka insanların yaptığı maplere özensiz yaptığı devrelere kalitesiz diyorsun. Tamam bir map yapıyorsun ve bir iddiayı ortaya atıyorsun ama bu doğrultu da başka insanları değersiz görmen yanlış. Bundan sonra laflarına ve tavırlarına dikkat et.Emin öyle saçma sapan haritalar var yapması kolay diyorsun o zaman neden yapmıyorlar öyle mesaj atiyorsunki 2. Cevabımı ciddiye almissin Hayır anlamıyorum neden hepiniz bir laf sokma çabası icindesiniz[DOUBLEPOST=1422182208,1422182153][/DOUBLEPOST]
Hızla çalışıyorum[DOUBLEPOST=1422182303][/DOUBLEPOST]
Çok güzel anlattın kardesim[DOUBLEPOST=1422182420][/DOUBLEPOST]
Örnek verirmisiniz daha dikkatli olurum bir daha ki sefere
O zaman ağlayin sözlerinde yanlış birsey görmedim tamam haklısın eleştiriye dayanamıyorum daha dikkatli olacağım ve kimseyi değersiz görmüyorum map yapamıyorsan yapmayacaksin kardeşim illa yapacam demenin alemi yok beceremiyorsan yapmayacaksin başka şeylere yoneleceksin''O zaman ağlayın'' falan diyorsun ve eleştiride bulunanlara kızıyorsun. Böyle bir konu açtıysan eleştiriye hazır ve insanlara düzgün cevap vermelisin. Ayrıca sırf bir map yapmaya başladın diye başka insanların yaptığı maplere özensiz yaptığı devrelere kalitesiz diyorsun. Tamam bir map yapıyorsun ve bir iddiayı ortaya atıyorsun ama bu doğrultu da başka insanları değersiz görmen yanlış. Bundan sonra laflarına ve tavırlarına dikkat et.
Sen bu oyuna profesyonel olarak mı başladın? Comand Block'u oyuna başladığın andan itibaren mükemmel bir şekilde mi kullandın? Yavaş yavaş olur bu işler yapamıyorsa deneye deneye öğrene öğrene yapar. Senin insanlara map yap, yapma deme hakkını sahip değilsin hayır anlamıyorum neye dayanarak söylüyorsun bunu. Bu arada şunu fark ettim egon gerçekten çok büyük.O zaman ağlayin sözlerinde yanlış birsey görmedim tamam haklısın eleştiriye dayanamıyorum daha dikkatli olacağım ve kimseyi değersiz görmüyorum map yapamıyorsan yapmayacaksin kardeşim illa yapacam demenin alemi yok beceremiyorsan yapmayacaksin başka şeylere yoneleceksin
tabii ki profosyonel olarak baslamadım kimse oyle baslamadı fakat beceriksizken bende çok fazla harita yaptım ama hiç birini paylasmadım yavas yavas gelistim ve bu paylaşacaığım ilk harita olacak.Sen bu oyuna profesyonel olarak mı başladın? Comand Block'u oyuna başladığın andan itibaren mükemmel bir şekilde mi kullandın? Yavaş yavaş olur bu işler yapamıyorsa deneye deneye öğrene öğrene yapar. Senin insanlara map yap, yapma deme hakkını sahip değilsin hayır anlamıyorum neye dayanarak söylüyorsun bunu. Bu arada şunu fark ettim egon gerçekten çok büyük.