Bir Hata

alper3333

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunca et çürümesi olayını istiyorum ama periyodik komutu eşya ismini kabul etmiyor bu olayını nasıl yapabilirim yani demek istediğim 3 saat içinde bulunan bütün domuz etleri cürümüs domuz eti olmasını istiyorum mümkünmüdür ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki etleri çürütmek Skript ile imkansız. Belki durability diye bir express vardır bilmiyorum fakat NBT Tag'ları Skriptte kullanamadığın için bunu sadece Java ile yazabilirsin.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
oyunculara etki etmeyecek sadece eşyalara etki edemezmi skript ile
NBT Tag itemlerin, entitylerin, playerlerin datasıdır. Mesela canavarın canı bir NBT Tag'dır. Eşyanın durability'si NBT Tag'dır. Bunlar Skript ile effecti olmadığı sürece kesinlikle değiştirilemez ayarlanamaz.

alper3333

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
peki bir komut ile bir sandık açmayı müm yapabilirmiyim ? mesela /sandık yazınca bir sandık acılacak ve icine esya koyulabilcek

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
peki bir komut ile bir sandık açmayı müm yapabilirmiyim ? mesela /sandık yazınca bir sandık acılacak ve icine esya koyulabilcek
Ne yazık ki bununda bir yolu yok fakat ender chest ile neden olmasın? Bir arkadaşa bu konu hakkında yardım etmiştim istediğin şey; open the ender chest for the player bir dene bakalım.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki etleri çürütmek Skript ile imkansız. Belki durability diye bir express vardır bilmiyorum fakat NBT Tag'ları Skriptte kullanamadığın için bunu sadece Java ile yazabilirsin.
İmkansız denemez aslında, adam et düşürdüğünde loop döngüsü başlatırsın bir değişkeni saniyede bir arttırırsın, değişken istenilen sayıya geldiğinde loop durur et değiştirilir. Ama böyle ufak bir şey için bir sürü kod gerekir ve gereksiz lag yaratır sunucuya. Java ile çok kısa şekilde yapabilirsin

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İmkansız denemez aslında, adam et düşürdüğünde loop döngüsü başlatırsın bir değişkeni saniyede bir arttırırsın, değişken istenilen sayıya geldiğinde loop durur et değiştirilir. Ama böyle ufak bir şey için bir sürü kod gerekir ve gereksiz lag yaratır sunucuya. Java ile çok kısa şekilde yapabilirsin
İşte neyi değiştirecek :D Değiştireceği şey durability'dir Skript durability'ye erişemez NBT Tagleri kontrol edemez sadece Java ile yapılabilir.

alper3333

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
open the ender chest for the player olayını open the chest for the player desek olmazmı :D

alper3333

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
son bir şey daha :D ben kütüphane sistemi kodluyorumda mesela kitaplıga sağ tıklayınca sadece o kitaplıga sağ tıklayınca acılcak bir chest lazım uzun bir sistem olur ama nasıl olabilir sadece o kütüphaneye tıklayınca acılcak chestın komutunu verseniz