NBT Tag itemlerin, entitylerin, playerlerin datasıdır. Mesela canavarın canı bir NBT Tag'dır. Eşyanın durability'si NBT Tag'dır. Bunlar Skript ile effecti olmadığı sürece kesinlikle değiştirilemez ayarlanamaz.oyunculara etki etmeyecek sadece eşyalara etki edemezmi skript ile
Ne yazık ki bununda bir yolu yok fakat ender chest ile neden olmasın? Bir arkadaşa bu konu hakkında yardım etmiştim istediğin şey; open the ender chest for the player bir dene bakalım.peki bir komut ile bir sandık açmayı müm yapabilirmiyim ? mesela /sandık yazınca bir sandık acılacak ve icine esya koyulabilcek
İmkansız denemez aslında, adam et düşürdüğünde loop döngüsü başlatırsın bir değişkeni saniyede bir arttırırsın, değişken istenilen sayıya geldiğinde loop durur et değiştirilir. Ama böyle ufak bir şey için bir sürü kod gerekir ve gereksiz lag yaratır sunucuya. Java ile çok kısa şekilde yapabilirsinNe yazık ki etleri çürütmek Skript ile imkansız. Belki durability diye bir express vardır bilmiyorum fakat NBT Tag'ları Skriptte kullanamadığın için bunu sadece Java ile yazabilirsin.
İşte neyi değiştirecekİmkansız denemez aslında, adam et düşürdüğünde loop döngüsü başlatırsın bir değişkeni saniyede bir arttırırsın, değişken istenilen sayıya geldiğinde loop durur et değiştirilir. Ama böyle ufak bir şey için bir sürü kod gerekir ve gereksiz lag yaratır sunucuya. Java ile çok kısa şekilde yapabilirsin
Yav erişmesine gerek yok, inventory click olarak yapabilir, ama çok gereksizİşte neyi değiştirecekDeğiştireceği şey durability'dir Skript durability'ye erişemez NBT Tagleri kontrol edemez sadece Java ile yapılabilir.
Dene fakat olsa bile diğer oyuncular birbirinin eşyalarını editleyebilir. Ender chest kullanmalısın her oyuncu için farklı.open the ender chest for the player olayını open the chest for the player desek olmazmı![]()
Aynen öyle.ender chestte her oyuncuya ayrı olucaktır değilmi ? bilmediğim için