Bir hayaldi sadece/simdi gerçek

Emre Can KESKİN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uyandığımda koluma 2,3 serum vardı.Onlar dan biri kandı tek onu hatırlıyordum.Koluma dikiş atmışlardı kanamam durmuştu(Su veren biri yok *mk).İçeri biri girdi.Bana seslendi ve
-PATRON SENİ CANLI İSTEDİ
-biraz su versene (gel şura yada kafanı kırcam serefsi*)
(O an garip olaylar oldu).
-susuz nasıl durcam (akıllılık ettin p*ç)
-KOLUNDAKİ SERUMLARLA
Adam odadan çıktı.3 GÜN sonra 5kilo kaybetmistim adamlar beni sürükleyip biyere götürüyorlardı.Sonra biri beni
seruma ilaç katarak bayılttı.En son bir kulübe deydim.Ve bir mektup daha vardı.Senin hayalin artık
gerçek mutlu ol.Bunlar hayalimi nasıl bili yolar .Eftun sen...

O aksam Eftunun mezarını kazıyordum.Hava kötüydü,En sonunda tabutu görmüştüm.Eftun sen bunu yapmış olamazsın.Tabutu açınca içinde ceset yoktu.Külübeye gidince aklıma geldi eğer polis beni yakalarsa onlar beni kurtarırlar.
Yarın polise teslim olurken
-sakın kıpırdama polis
-teslim oluyorum
-yere yüzüstü yat

-tamam ateş etmeyin
Ve o anda tak bacamı vurdular.Arkada çatışma oluyor gibiydi.Çatışma bitine kadar acıdan bayılmıştım.Son olarak bir
adamın beni çektiğini sanıyordum.O anda evimde uyandım.Her yerim sağlamdı ve ve takvim Eftunun öldüğü günü
gösteri yordu.Hepsi bir kabus muydu.O an bunu anlamak için Eftunla ilk çektirdiğimiz fotoğrafın yerine bakmaktı.
Dolabın altına eğildim ve fotoğraf yoktu.Kesinlikle burası evim değildi.Kapıya hızlı bir omuz attım ve kapıdaki görevlinin
silahını aldım.Midem bulandı ve yere düştüm.Bana verdikleri ilacın etkisi olmalıydı derken bayıldım.(o an uyuya kalmış olabilirim 3,4 gündür sadece bayılarak gözlerimi kapıyordum).Sonra bir adam beni götürüyordu.
O an tek düşündüğüm adamların hiç konuş mamasıydı.İlerde bir ışık vardı hiçbir şey göremiyordum.
biraz sonra karşımdakinin Eftun olduğunu anladım(olamaz o olmaz o öldürülmüştü).
-eftun
-EVET BAŞKA KİMİ GÖRMEYİ UMUYORDUN
-senden başka herkesi (yanında tüm dostlarım ve sevgililerim+patronum vardı).
-UMUDUNU BOŞA ÇIKTIYSA ÖZÜR DİLERİM
-benden ne istiyorsun
-ÖLMENİ
-neden(burada biraz ağladım)
-ÇÜNKÜ KUMARDA ÇOK KAZANDIM VE BUNU BİLEN BİR TEK SEN VARSIN
devamı yarına
umarım beğenirsiniz

overbeta

Marangoz
En iyi cevaplar
0
BUNUN MİNECRAFT İLE NE ALAKASI VAR ANLAMADIM HANGİ OYUN DİCEM AMA BAŞLIĞIDA UYUMLU DEGİL