Bir Hayatta Kalma (Survival) Sunucusu açacağız. Bizimle fikirlerinizi paylaşın!

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
Yabancıların bir survival sunucuları var ki görmeden inanamazsın. Girip bakman gerekiyor, whitelist başvurunu yapıyorsun ve seni %95 ihtimalle sunucuya alıyorlar. Sonra oyuna başladığında gerçek eğlence buymuş diyorsun... Burada yok /tpa 'dır yok /kit 'dir yok şudur yok budur yok. Koordinat görevde...
hele hele hiçbir şey anlamıyosun ya en kötüsü o

BlitzK1ng o lafı duymamış olayım :)
Türkiyede Premium açmak demek, zarara girmek, oyuncu çekememek, gereksiz yere üzülmek demek :D
premium server acıp cabalarsan belki +30 yaparsın ( BELKİ ) ve hilesiz küfürsüz olur

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancıların bir survival sunucuları var ki görmeden inanamazsın. Girip bakman gerekiyor, whitelist başvurunu yapıyorsun ve seni %95 ihtimalle sunucuya alıyorlar. Sonra oyuna başladığında gerçek eğlence buymuş diyorsun... Burada yok /tpa 'dır yok /kit 'dir yok şudur yok budur yok. Koordinat görevde...
Sorun ne biliyormusun?
Neden biz bu sunucuları açmıyoruz.
Neden hep gereksiz bozulmuş Survival ve Factionslar açılıyor, açıyoruz :(
Neden eğlenceyi %100 yaşamak varken %10 yaşıyoruz.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle bir hayatta kalma sunucusunda küçükte olsa bir market olmalıdır diye düşünüyorum.
Çünkü market demek ekonomi demek.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu güne kadar açtığım hayatta kalma sunucularında hep kendi hazırladığım paketleri kullandım. Hazır sevmem çünkü ben kendi mesajlarımı sunucu için daha uygun görüyorum.
Edit: Köylü Takas olayı sunucuyu bozuyor demiştim!! Köylü takas zaten minecraft'ın özelliği oyuncular ya köy bulur, yada zombi köylüyü köylüye dönüştürür ticaret yaparlar.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
hele hele hiçbir şey anlamıyosun ya en kötüsü o

premium server acıp cabalarsan belki +30 yaparsın ( BELKİ ) ve hilesiz küfürsüz olur
Crack kadar çok olmasa ginede çok olur.
Neden ?
FR E E-GG hesaplarlı veya başka bulmuş oldukları pre hesaplarla girerler.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar FreeGG devri geçti, bir site var tak diye veriyor tıklama olayı olmadan.
Fakat sıkıntı şu millet skin değişmek istiyor :D

Trade olayını yapabilirim.
Whitelist olayı olmalı mı ki? Gerçekten bu mantıklı olur mu?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar FreeGG devri geçti, bir site var tak diye veriyor tıklama olayı olmadan.
Fakat sıkıntı şu millet skin değişmek istiyor :D

Trade olayını yapabilirim.
Whitelist olayı olmalı mı ki? Gerçekten bu mantıklı olur mu?
Bende mantıklı olur yani grieferları falan engeller olabildiğince.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
SilkSpawners: İpeksi kazma çıkarmak o kadar değil ki.Ayrıca minecraftın class dosyalarına girebilirsek çıkma şansını düşürebiliriz :D
ShopKeepers: Köylüler arasındaki iletişimi falan kesmiyor.
Timber/TreeAsist: Tembeller için değil, zaman kaybı yaşamak istemeyenler için.5 Odunu 5 saniyede kıracağımıza 5 ağacı 5 saniyede kıralım, daha mantıklı.Fazla fazla zaman kaybediyoruz.Zaten belli bir noktadan sonra odun toplamaya gerek kalmıyor.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
WitherLegend anlatamıyorum heralde bu eklentiler hep oyunu kolaylaştırıyor.
Bu yüzden bu oyun zevksi hale gelmeye başladı.