Bir Herobrine Hikayesi 5.bölüm

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra birden biri herobrineye vurmuş bundan faydalanan steve gelip herobrine nin karnına kılıcı batırmış ve kaçmışlar
Herobrine:Bendfen kaçabileceğinizimi sandınız siz benle savaşırken bu dünya benim artık nereye giderseniz gidin sizi bulurum demiş ve birden stevenin önüne çıkmış steve kaçıyomuş arkadaşlarınıda alıp atlarına binmiş kaçmışlar
Herobrinenin Yardımcısı:onları yakalıyımmı Efendim
Herobrine:Gerek yok onlarla biraz daha eğlenecem
steve ve arkadaşlar kaçarken önlerine birden wither gelmiş herobrine gülmeye başlamış bu baya eğlenceli olacak demiş sonra wither patlamış ve steve havaya uçmuş çok kötü yaralanmışlar büyücü patlayıcı iyileştirme iksirini withera atmış onun iyileştirme iksirinden hasar aldığını biliyomuş steve herobrinenin uçtuğu için yayını kapmış ve ok atmaya başlamış witherin kafasına nişan almış ama wither etkilenmiyomuş bile steve yay bi işe yaramıyo bize daha iyi bi yay lazım diyip elmasla yayı birleştirmiş ve elmastan bi yay çıkmış withera vurmayı denemiş canı azalmaya başlamış hasar alıyomuş sonunda aşağıya inmiş ama kendine sağlam bi kalkan açmış steve nin atışları bi işe yaramıyomuş steve bunu görünce kaçmak zorunda kalmışlar büyücü ise yere duman iksiri atmış her yer duman olmuş ve 3 kişi ışınlanmışlar büyücü nereye ışınlandıklarını bilmiyomuş ama gene herobrine yokmuş diye biraz rahatlamışar ama herobrinenin planı burayı elegeçirdikden sonra dünyayı elegeçirmekmiş ve bu sadece başlangıçmış onu durdurmaları gerekiyomuş herobrine artık eskisinden daha güçlü olduğu için ona hiçbişi etkilemiyomuş steve: burası baya kötü durumda the end e gidip ordaki enderdragondan yardım isteyebiliriz ama çok tehlikeli bi iş bu enderdragonda esasında herobrineden kurtulmak istiyo çünkü askerlerinin hepsini ele geçiriyo biz oraya gitmeliyiz ama ona ulaşmak için ender gözlerinin yardımına ihtiyacımız olacak
büyücü:bende baya var
Steve: Tamam yukarı at bakalım nereye gidecek gideceği yerde portal olacak o portalı ender gözü ile kaplarsak end portalı açılıyo orayı cehennem taşı koyarsakta herobrinenin evine gidiyoruz biz enderdragona gideceğimiz göre ender gözlerini koy koyduktan sora heryer ışık saçıldı ve portal açıldı hemen oraya girdiler ve önlerine enderdragon çıktu enerdragonun sağdık hizmetkarları endermanlar onlara saldırmaya başladı hemen steve gelip karnına bıçak sapladı endermanın okçudsaa uzaktan alev okları atıyo okçu bunlarla uğraşamayız çok fazlalar çekilin ordan dedi ve oraya 50 tane buz oku atıp hepsini dondurdu sonra steve enderdragonun yanına gelmiş
Herobrine geri gedi yardımına ihtiyacımız var
Enderdragon: biliyorum onun için çok öfkeliyim adamlarımı kontrol etmeye şimdiden başladı isyankarlar oldu burda baya halletmekte uzun sürmedi size yardım ederim ama herobrine eskisinden daha güçlü artık benim gücüm onu durdurmaya yetmeyebilir
Steve: sen gelde geri kalanını biz kallederiz dedi sonra enderdragonla birlikte cehhenneme yolculuğa gittiler herobrinenin evinin çatısı lavla kaplıydı herobrinenin evinin her yanında muhafızları vardı yaklaşık 500000 tane vardı bu çok fazlaydı enderdragon: Bunların işleri kolay bitiyo dedi Steve: ama çok fazalar enderdragon: bunları bana bırakın tek alev topuyla işleri biter bunların dedi ve tek alev topuyla heryer dağıldı ve içeri girdiler orda herobrinenin yardımcısı bekliyordu herobrinenin yardımcısı:Sizi bekliyordum sizin enderdragona gideceğinizi herobrinee öğrendi size bi karşılama töreni hazırlamamı istedi şimdi burdasınız deyip hepsine bi ışın dalgası saldırısıyla dağıttı
5. bölümün sonu 6. bölüm yakında bu arada bu daha 1.sezonu 2. sezonuda gelecek onu söliyim

avakan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu bölümde hikayeyi minecraftla iligli mi yapmak zorundayız. Biri yardımcı olabilir mi?

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
belki 6. yı biraz herobrine ile ilgii olmamasını yapabiirim ama başlangıçta herobrine olcak sonradan herobrine ile ilgisini kesecek şekilde yapabiirim