Bir Hikaye Ve devamını getir!

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bitmedi.Sonra Cem Yılmaz'ıUçan bir kedi kafasını yer sonraevreni kedi bütün evreni geri getirir sürünen köpekle savaşmaya başlar.Ama karşılarında Cem Yılmaz'ın paralel evrendeki kardeşi vardır...
Fakat hiçbirinin bilmediği boyutlarda bir güce sahip olan reisben55 tüm paralel evrenleri ve yeniden kurulan evreni yok eder.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sonra karanlıklar içerisinde biri var olur.Fakat etiketleri görünce tekrar kendini yok eder.Burayı terk eder.

BrolyTheRSSJ

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ama bir kişiyi banlamayı unutur ve o kişi intikam almaya karar verir.

Tam o sırada olaylar karışır. Önce Messi ile Ronaldo kavga eder, sonra birden Suarez gelir ikisini de ısırır, sonra Goku gelir hepsini patlatır, sonra zombiler onu yer, sonra Merve Aydın o meşhur "Çizkek istiyorum" sözünü bağırarak söyler ve zombiler birbirlerini yemeye başlar, sonra Broly delirir ve Merve'ye "Al sana çizkek" der ve ona Kamehameha atar. Dünya yok olur... Sonra Allah gelir ve Broly'e üstün gücü verir. Broly de evreni yok eder.

(Not: Nasıl senaryo beyler?)

SON

Son düzenleme:

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam o sırada olaylar karışır. Önce Messi ile Ronaldo kavga eder, sonra birden Suarez gelir ikisini de ısırır, sonra Goku gelir hepsini patlatır, sonra zombiler onu yer, sonra Merve Aydın o meşhur "Çizkek istiyorum" sözünü bağırarak söyler ve zombiler birbirlerini yemeye başlar, sonra Broly delirir ve dünyayı Kamehameha ile yok eder. Dünyadaki herkes ölür... Sonra Allah gelir ve Broly'e üstün gücü verir. Broly de evreni yok eder.

SON
Broly ve kamehame?

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam o sırada olaylar karışır. Önce Messi ile Ronaldo kavga eder, sonra birden Suarez gelir ikisini de ısırır, sonra Goku gelir hepsini patlatır, sonra zombiler onu yer, sonra Merve Aydın o meşhur "Çizkek istiyorum" sözünü bağırarak söyler ve zombiler birbirlerini yemeye başlar, sonra Broly delirir ve dünyayı Kamehameha ile yok eder. Dünyadaki herkes ölür... Sonra Allah gelir ve Broly'e üstün gücü verir. Broly de evreni yok eder.

SON
Yas tutalım efsane konu bitti :(

BrolyTheRSSJ

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
@Clapy konu kilitlemeye karar verir.

Broly bir tane Kamehameha daha atar. Böylece forumda admin de kalmaz. Ve tam sakinleşmişken bu sefer de kafasının içinde "Çizkek istiyorum" lafını duyar. Broly de sinirlenir ve "Yeter be!" der. Bunun üzerine kendini dünyadan cehenneme ışınlar ve bir tane daha Kamehameha atarak şeytanı yok eder. Broly artık "Çizkek istiyorum" lafını duymayacağını sanır. Ama bir kez daha duyar. Bunun üzerine beyin nakli olur. Kimliği belirsiz birisi ona yeni beyin verir. Broly hastaneden çıkınca beynini aldığı ve kendi beynini verdiği kişinin hayatta olduğunu öğrenir. Broly de "Allah o adama sabır versin" der ve hastaneden ayrılır...

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Broly bir tane Kamehameha daha atar. Böylece forumda admin de kalmaz. Ve tam sakinleşmişken bu sefer de kafasının içinde "Çizkek istiyorum" lafını duyar. Broly de sinirlenir ve "Yeter be!" der. Bunun üzerine kendini dünyadan cehenneme ışınlar ve bir tane daha Kamehameha atarak şeytanı yok eder. Broly artık "Çizkek istiyorum" lafını duymayacağını sanır. Ama bir kez daha duyar. Bunun üzerine beyin nakli olur. Kimliği belirsiz birisi ona yeni beyin verir. Broly hastaneden çıkınca beynini aldığı ve kendi beynini verdiği kişinin hayatta olduğunu öğrenir. Broly de "Allah o adama sabır versin" der ve hastaneden ayrılır...

Broly kamehameha mı atıyordu ki?