Bir Hikaye Ve devamını getir!

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Ve ben bu olanları ayağım sargılı şekilde balkondan muz yiyerek izliyordum ama kivi olma ihtimaline karşı iyice kontrol ettim

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gökçe 3.hokagenin yasaklı jutsusu dead god yaparak hepsini ham yapar (ölün artık -_- başım döndü)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Daha sonra Toshio Byakuya gelir ve Uzay- Zaman çizgisinin arasındaki boşluğa, yani Araf'a hepinizi göndermek için özel bir karadelik açar, ama yanlışlıkla evrenin büyük bir bölümünü de paramparça eder, böylece evren bir anda soğuyup içine çöker ve yok olur, daha sonra birbiri etrafında dönmeye başlayan evren atıkları sonunda birleşerek inanılmaz sıcak ve büyük bir "şey" oluşturduktan sonra patlar. Evren yeniden varolur. Bu döngü sonsuza dek devam eder ve edecektir .-.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Daha sonra Toshio Byakuya gelir ve Uzay- Zaman çizgisinin arasındaki boşluğa, yani Araf'a hepinizi göndermek için özel bir karadelik açar, ama yanlışlıkla evrenin büyük bir bölümünü de paramparça eder, böylece evren bir anda soğuyup içine çöker ve yok olur, daha sonra birbiri etrafında dönmeye başlayan evren atıkları sonunda birleşerek inanılmaz sıcak ve büyük bir "şey" oluşturduktan sonra patlar. Evren yeniden varolur. Bu döngü sonsuza dek devam eder ve edecektir .-.
Jibrilin flugelleri farklı bir boyutta (Avant heim) yaşadıkları için onlar hasar almazlar ve yolomanı da oraya çekerler. Yoloman yaşıyordur.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Jibrilin flugelleri farklı bir boyutta (Avant heim) yaşadıkları için onlar hasar almazlar ve yolomanı da oraya çekerler. Yoloman yaşıyordur.
Bir anda *Telepati kitabında olduğu gibi* Tüm paralel evren ve olasılıkları sıfırlayan tanrısal göktaşımız ortaya çıkıp bütün evrenlerdeki, canlıların yaşadığı her gezegene çarpar ve tüm kainattaki yaşam birkaç milyar yıllığına sona erer .-.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir anda *Telepati kitabında olduğu gibi* Tüm paralel evren ve olasılıkları sıfırlayan tanrısal göktaşımız ortaya çıkıp bütün evrenlerdeki, canlıların yaşadığı her gezegene çarpar ve tüm kainattaki yaşam birkaç milyar yıllığına sona erer .-.
Avant heim tanrı gücündeki old deus tarafından korunuyordur. Ona bir şey olmaz. Yolomanda orada jübrül ile insan ırkını(Yarım da olsa) Devam ettirir.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Avant heim tanrı gücündeki old deus tarafından korunuyordur. Ona bir şey olmaz. Yolomanda orada jübrül ile insan ırkını(Yarım da olsa) Devam ettirir.
JÜBRÜLE BİR ŞEY Mİ YAPTIN DA YARIM KALDI LAN?!
Bu arada Toshio Byakuya denilen kişilik de gelir ve etraftan güzel kızları toplayıp kaçar .-.
Evinin önüne "Seslere aldırış etmeyin" diye bir tabela çakar :(
Daha sonra büyük kardeşi "Eve tek başına karı mı atıyon" diye atar yapıp onu öldürür :(
Küllerinden yeniden doğmak üzere birkaç yıl kadar yanardağına atılır .-.
Biz hala çatalla çay karıştıralım
Bu tarz şeyler hakkında biraz bilgim var. Ya tamam işte astro fiziğe bayılıyorum <3

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Konudan alakasız bildiği çince her kelimeyi artistlik niyetine sarf eden gençleri diz çöktürüp bağlayıp odaya Jonhy Sins'i çagırdım