Bir Hikaye Ve devamını getir!

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Puppet Golden Freddy'nin içine yeni ruhlar yerleştirdi ve animatronic'lerin hepsini uyandırmaya başladı. Daha sonra dünyadaki herkesi ruhsal güçleriyle öldürdüler, hapi ending :(
Ehh... Ama aynı anda yazdın benle. Olmazki böyle![DOUBLEPOST=1431523610,1431523517][/DOUBLEPOST]
Sonra Puppet Golden Freddy'nin içine yeni ruhlar yerleştirdi ve animatronic'lerin hepsini uyandırmaya başladı. Daha sonra dünyadaki herkesi ruhsal güçleriyle öldürdüler, hapi ending :([DOUBLEPOST=1431523500,1431523466][/DOUBLEPOST]
Yalnız çok ağır spo veriyon, oynayan var oynamayan var :(
Zaten adımı "Spoiler Dude" olarak değiştirmeyi planlıyordum :/...

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sırada animelerle furryler büyük bir savaş halindeydi fakat mantisin ordusu tarafsızdı

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O sırada animelerle furryler büyük bir savaş halindeydi fakat mantisin ordusu tarafsızdı
Daha sonra animeler mantisin furrlere şantaj yaptığını iddaa etti ve Furryler Animeler ile büyük "Japonya'dan fırlayan deli çizimler" İttifağını oluşturup Mantis'in ordusunu İzmir'e döktü. Çünkü biz milliyetçiyiz adamım

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi benden sana kıyak :D...
Mantise ordu olarak Golden Freddy ve diğer animatronikler gelmişti.[DOUBLEPOST=1431524254,1431524218][/DOUBLEPOST]
Daha sonra animeler mantisin furrlere şantaj yaptığını iddaa etti ve Furryler Animeler ile büyük "Japonya'dan fırlayan deli çizimler" İttifağını oluşturup Mantis'in ordusunu İzmir'e döktü. Çünkü biz milliyetçiyiz adamım
WHY YOU DOING THIS ALL TIME!

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ahh... We are so lucky. Okey, come yere and kill me!
Ciddiyim .-.
Ama benim bahsettiğim yer İstanbul/Pendik Yenişehir Mahallesi. Hatta Ekin Sokak, Palmek Sitesi A blok daire 22'de oturuyorum .-. İlginç.
Sen İzmit'te olduğuna göre farklı yerlerdeyiz, ve sana gelmek için biriktirdiğim parayı harcamak istemiyorum, yani sorry >.<

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddiyim .-.
Ama benim bahsettiğim yer İstanbul/Pendik Yenişehir Mahallesi. Hatta Ekin Sokak, Palmek Sitesi A blok daire 22'de oturuyorum .-. İlginç.
Sen İzmit'te olduğuna göre farklı yerlerdeyiz, ve sana gelmek için biriktirdiğim parayı harcamak istemiyorum, yani sorry >.<
Okey, I going to suicide...