Bir İnsanın Psikolojisini Nasıl Bozarsınız

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Merhaba brobrotatolar.
Ben azıcık sola baktığınızda gördüğünüz kişiyim.
Adım Gürkan ve Illuminaticiyim o_________________o

Arkadaşımın psikolojisini bozup ona çok büyük bir şey yapmak istiyorum psikolojisini bozmak için ne yapabilirim?​

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Disc**er* Sci*nce da Uzaylı Programlarını Seyrettir. Bende İşe Yaradı ._.

(Geceleri Tek Başıma WC Ye Gidemiyom .s)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bu konudan sonra psikolojisi bozulanlar olursa nereye danışacağınızı biliyorsunuz. :) Bir alttayım.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Illuminatiyle kendini göstermeye, kabul ettirmeye çalışan bir ergen kişi daha.. Adamlar seni takmıyor sen de örgütte gibi takıl neyse konu bu değil..
Illuminati'nin videolarını izlet hani şu saçma sapan subliminal mesajları açıklayan şeyler izlet (gerçi ben saçma bulurum ama onda işe yarayabilir)..

En basiti korku filmi izleyin beraber sonra tuvalete git.. Dönüşte korkut ama filmi sen önceden izle tam o gerilim sahnesindeyken giriş yapman lazım.. Ben yapmıştım kafasını yastıkla koruyordu.. Sonrasında hemen kaç ve tuvalete falan gir yanına kadar gelir.. :)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Illuminatiyle kendini göstermeye, kabul ettirmeye çalışan bir ergen kişi daha.. Adamlar seni takmıyor sen de örgütte gibi takıl neyse konu bu değil..
Illuminati'nin videolarını izlet hani şu saçma sapan subliminal mesajları açıklayan şeyler izlet (gerçi ben saçma bulurum ama onda işe yarayabilir)..

En basiti korku filmi izleyin beraber sonra tuvalete git.. Dönüşte korkut ama filmi sen önceden izle tam o gerilim sahnesindeyken giriş yapman lazım.. Ben yapmıştım kafasını yastıkla koruyordu.. Sonrasında hemen kaç ve tuvalete falan gir yanına kadar gelir.. :)
I'm not Illuminatici ._. Just I'm interested in Illuminati .______________________.

Güzel fikir deneyeceğim :D

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşının Psikolojisini Bozarsın Fakat 1 Yaprak Kur'an-ı Kerim Okur Kendine Gelir İnşallah.