Bi' deneyem .__. Yoksa tek çarem korkunçlu karı ve Illuminati.Disc**er* Sci*nce da Uzaylı Programlarını Seyrettir. Bende İşe Yaradı ._.
(Geceleri Tek Başıma WC Ye Gidemiyom .s)
Yo burda bulamadım seni AADSFDSADASDASFASDSADAS![]()
gorghunçlu garı işe yarıyo harbiden yada gellmiş geçmiş en korkunç eşşek şakasını yap (hergün)Bi' deneyem .__. Yoksa tek çarem korkunçlu karı ve Illuminati.
O da olmadı Illuminati'ye arıştırırım onu.gorghunçlu garı işe yarıyo harbiden yada gellmiş geçmiş en korkunç eşşek şakasını yap (hergün)
I'm not Illuminatici ._. Just I'm interested in Illuminati .______________________.Illuminatiyle kendini göstermeye, kabul ettirmeye çalışan bir ergen kişi daha.. Adamlar seni takmıyor sen de örgütte gibi takıl neyse konu bu değil..
Illuminati'nin videolarını izlet hani şu saçma sapan subliminal mesajları açıklayan şeyler izlet (gerçi ben saçma bulurum ama onda işe yarayabilir)..
En basiti korku filmi izleyin beraber sonra tuvalete git.. Dönüşte korkut ama filmi sen önceden izle tam o gerilim sahnesindeyken giriş yapman lazım.. Ben yapmıştım kafasını yastıkla koruyordu.. Sonrasında hemen kaç ve tuvalete falan gir yanına kadar gelir..![]()
Wat .-.nefret ettiğin biri galiba yada forumdan bir ????
Allah yazdıysa bozsun .___.Arkadaşının Psikolojisini Bozarsın Fakat 1 Yaprak Kur'an-ı Kerim Okur Kendine Gelir İnşallah.