Bir kaç soru

[OG]Leqendy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba benim serverim var ama tam olarak world guard komutlarını bilmiyorum unuttum :(
nasıl yapıyoduk biri lütfen anlatabilrmi lütfen :(
bide bir şey daha var serverimde Tabı açınca ordaki oyuncuların adları çok tuhaf şekiller oluyo haraketli adlarıda gözükmüyo onu nasıl değiştirecem
oyundada adama yetki veriyom builder adamın adının yanında karakterının Admin yazıo oda nasıl düzelir?
kendim kurucuyum ve tabdaki adım siyah diğer herkezde gözükmüo adı öle dönmeli bişiiler
kurucu adminlede full yetki yapacam builderde onlarda nasıl olacak :S her plugin olarak

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
wg işini istersen hallederim şimdi 2 saat yazmaya gerek yok internetten bakarsın

o tab sorunu oyuncunun kendi adından yada pluginden kaynaklanıyodur görmeden bişe diyemem

adamı builder yapınca admin yazıyosa grup managerden ayarlaman lazım

full yetki vermek istiyosan mangaddp <grup> * şeklinde yaparsan tüm yetkileri verirsin kendine op vermede dahil :D

[OG]Leqendy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
wg işini istersen hallederim şimdi 2 saat yazmaya gerek yok internetten bakarsın

o tab sorunu oyuncunun kendi adından yada pluginden kaynaklanıyodur görmeden bişe diyemem

adamı builder yapınca admin yazıyosa grup managerden ayarlaman lazım

full yetki vermek istiyosan mangaddp <grup> * şeklinde yaparsan tüm yetkileri verirsin kendine op vermede dahil :D
biri bi ara vermişti ama unuttum işte :S yazmıştı ve adamın adları değil tabı açınca orda öle hani böle bleirsiz kelimeler olurya böle bol bol ahraketli kotuda /k