Bir Kaç Sorum Var Sizce Nasıl Olur?

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhabalar Ben Mert!
Sunucum Hakkında Bir Kaç Sorum Olucak Sizlere;

Başlayalım Hemen;

1) Sizce Sade Factions Sunucumda Vip'leri Sınırsız Yapsam Nasıl Olur? Çoğu Büyük
Sunucuda Sınırsız Vip'lik Veriyorlar.

2) Benim Skript'lerimde Otomatik Event Ben Oyundayken Benim Üzerimden Kullanıyor Komutları
Bunu Bir NPC Yardımıyla Hergün 19.00'Da Otomatik Olarak Yaptırabilirmiyiz NPC'Ye ?

3) Sadece 2 Tür Vip Yapmayı Düşünüyorum 4 Vip Olsun 5 Vip Olsun Yapanlar Var
Bana Abartı Geliyo Ama İlk Açtığımda Sunucuyu (1,5 Sene Önce) Diğer Sunuculardan
Özenmiştim Öyle Kaldı Sizce 2 Tür Nasıl Olur?

Xotion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

1-) Sınırsız Yerine +1 Ay +3 Ay +6 Ay +1 Yıl Gibi yapabilirsin ...
2-)Bilmiyorum :(
3-) Örneğin Premium Kullanıcı 'diye bir vip grubu açardım bunlara üsteki gibi +1 Ay eklerdim vb..

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. sorunu tam anlamadım. Ama galiba her gün saat 19:00'da otomatik olarak bir komut gerçekleşmesini istiyorsun. Bunun için her dakika saatine baktırabiliriz plugin yardımıyla. Tabi skript ile sistem saatine bakılabilir mi bilmiyorum. "at 07:00 pm:" eventi sadece oyundaki saat 19:00'da gerçekleştiriyor diye yazıyor sitesinde.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. sorunu tam anlamadım. Ama galiba her gün saat 19:00'da otomatik olarak bir komut gerçekleşmesini istiyorsun. Bunun için her dakika saatine baktırabiliriz plugin yardımıyla. Tabi skript ile sistem saatine bakılabilir mi bilmiyorum. "at 07:00 pm:" eventi sadece oyundaki saat 19:00'da gerçekleştiriyor diye yazıyor sitesinde.
Skriptte bunun için gerçek zaman skriptleri var