bir kehanete göre

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftin yeni surumunde odun rengine gore deişen bot lar gelicek
Çunki mc de pc den once pe ye geldi renkli çit ve sonra renkli bot geldi bu da demek oluyorki
REnkli Bot İs Kaming !

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
obsidyen bot gelse yada pvp yi batırmasalar çok daha güzel olurdu

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
obsidyen bot gelse yada pvp yi batırmasalar çok daha güzel olurdu
PVP sistemi "tamamen" değişti fakat battığını sanmıyorum. Neden böyle bir önyargınız var ? En sevindiğim yanı ise 500 tl mouse a verip spamclick makrosu yapanların artık yapamayacak olması.
PVP çok güzel ve zevkli olacak tıpkı Mount blade serisi gibi.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
PVP sistemi "tamamen" değişti fakat battığını sanmıyorum. Neden böyle bir önyargınız var ? En sevindiğim yanı ise 500 tl mouse a verip spamclick makrosu yapanların artık yapamayacak olması.
PVP çok güzel ve zevkli olacak tıpkı Mount blade serisi gibi.
bir blockhit kalktı
ikincisi jiter yapanlar yenilicek :C ve ben blockhit de iyidim :C artık nooblar vile rahatça adam kesicek

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir blockhit kalktı
ikincisi jiter yapanlar yenilicek :C ve ben blockhit de iyidim :C artık nooblar vile rahatça adam kesicek
Blok and hit kalktı ama...
Blok after hit geldi : ))))
Mojang'ın amacı oydu zaten. PVP'de adalet sağlanacak sözü bunu doğruluyor. Zengin ekipmana sahip olanların diğer oyunculara üstünlüğü gerçekten çok fazlaydı. Bu arada jitter yapmayın hiçbir PVP taktiğinde jitter olmaz her şey kombo ve strafe üzerine kuruludur. Ve bedensel olarak sağlıksızdır jitter.
Ayrıca amatör deyin onlara. İngilizce'de ne kadar amatör anlamına gelse de noob kelimesi Türkçe'de biraz hakarete kaçıyor.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Blok and hit kalktı ama...
Blok after hit geldi : ))))
Mojang'ın amacı oydu zaten. PVP'de adalet sağlanacak sözü bunu doğruluyor. Zengin ekipmana sahip olanların diğer oyunculara üstünlüğü gerçekten çok fazlaydı. Bu arada jitter yapmayın hiçbir PVP taktiğinde jitter olmaz her şey kombo ve strafe üzerine kuruludur. Ve bedensel olarak sağlıksızdır jitter.
Ayrıca amatör deyin onlara. İngilizce'de ne kadar amatör anlamına gelse de noob kelimesi Türkçe'de biraz hakarete kaçıyor.
Onlar sadece noob ayrıc jiteri yapamanlar avantajsız olurdu ve block after hit mi ne cok dandik birsey pvp mahvoldu

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlar sadece noob ayrıc jiteri yapamanlar avantajsız olurdu ve block after hit mi ne cok dandik birsey pvp mahvoldu
Galiba kalitesiz ortamlarda oynuyorsunuz. 150 sayfalık PVP kitabımın 1 sayfasında bile jitter clickden bahsetmedim c( : söyle bir şey yapalım. 2 v 1 savaşta siz 2 kişi jitter clickle saldırın, ben ise saniyede 1 kez vurayım. Uzun sürse de galip çıkan ben olurum. Jitter click yapan kişi strafe hakkını kaybeder ve sizin savaş felsefenizi çözersem bana 1 kere bile vuramayabilirsiniz c( :

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba kalitesiz ortamlarda oynuyorsunuz. 150 sayfalık PVP kitabımın 1 sayfasında bile jitter clickden bahsetmedim c( : söyle bir şey yapalım. 2 v 1 savaşta siz 2 kişi jitter clickle saldırın, ben ise saniyede 1 kez vurayım. Uzun sürse de galip çıkan ben olurum. Jitter click yapan kişi strafe hakkını kaybeder ve sizin savaş felsefenizi çözersem bana 1 kere bile vuramayabilirsiniz c( :
Aynen aralıklı vurursan daha çok can gider özellikle altın kılıçla öyle vurursak daha çok verimli vurmuş oluruz.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.9 da alırsın ama 1.7 de asla alamazsın yada 1.8 ve ben jiter iyi yapamam ama block hitim çok iyidir ve oda kalktı