AkasyaCraft
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar adamlar belirli dünyaya gidip 1 kere kit gibi alma skript yardımcı olurmusunuz
Essentials'ın bunun için özelliği var fakat world'e özel değil. Kit'in delay'ini -1 yaparsan eğer bir kez alabilirler.yok skriptten itemler 1 kere almak opskyblock için
Çok saçma bir şey yapmışsın yukarıda açıkladığım yönteme göreon join:
trigger
player command /kit baslangic
stop
excute console command mute %player% 10s
stop
çalısmasi icin essentials i yukleyiniz
aynen şimdi farkettim okuldan çıkma kafasi anlayıslı olalımÇok saçma bir şey yapmışsın yukarıda açıkladığım yönteme göre
muteyi kaldırıp atarmısın essentials yükledim sadece ./kital dönüştürme kaldı dünya adıda askyblockon join:
trigger
stop
excute console command mute %player% 10s
stop
çalısmasi icin essentials i yukleyiniz
command /al:
trigger:
if {al.%player%} isn't set:
set {al.%player%} to "1"
give 1 diamond to player
send " > İtemleri Aldınız."
else:
send " > &e Daha Önce Almışsın!!" to player
command /al:
trigger:
if player's world is "skyblock"
if {al.%player%} isn't set:
set {al.%player%} to "1"
give 1 diamond to player
send " > İtemleri Aldınız."
else:
send " > &e Daha Önce Almışsın!!" to player
bak simdi adamlar essentials bağladım oldu ama kit skylord olarak değil skylordkitial olarak istiyorumböyle bir şey miKod:command /al: trigger: if {al.%player%} isn't set: set {al.%player%} to "1" give 1 diamond to player send " > İtemleri Aldınız." else: send " > &e Daha Önce Almışsın!!" to player
options:
min: 0
command /skylordkitial:
trigger:
if player is in world "askyblock":
if {al.%player%} isn't set
set {al.%player%} to 1
give 1 diamond to player # burdan itemleri degistir
stop
on command:
if command is "skylordkitial":
if {al.%player%} bigger than {@min}
cancel event
send "Bu kodu 1 defa kullanabilirsin!"
stop
-----------------------------------------------------------------------------------------Çalışır mı bilmiyorum. Telefondan yazdim bide denemedim.
Belki tab hatasi çıkabilir.Kod:options: min: 0 command /skylordkitial: trigger: if player is in world "askyblock": if {al.%player%} isn't set set {al.%player%} to 1 give 1 diamond to player # burdan itemleri degistir stop on command: if command is "skylordkitial": if {al.%player%} bigger than {@min} cancel event send "Bu kodu 1 defa kullanabilirsin!" stop
-----------------------------------------------------------------------------------------Çalışır mı bilmiyorum. Telefondan yazdim bide denemedim.
Belki tab hatasi çıkabilir.Kod:options: min: 0 command /skylordkitial: trigger: if player is in world "askyblock": if {al.%player%} isn't set set {al.%player%} to 1 give 1 diamond to player # burdan itemleri degistir stop on command: if command is "skylordkitial": if {al.%player%} bigger than {@min} cancel event send "Bu kodu 1 defa kullanabilirsin!" stop