Nasıl yapılabileceğini söylerseniz veya gösterirseniz çok memnun olurum.skript ile yapılabilir.
Maalesef, Ben Skript Bilmiyorum Ama Arkadaşıma Yaptıra bilirim.Nasıl yapılabileceğini söylerseniz veya gösterirseniz çok memnun olurum.
Hocam sen olayı biraz yanlış anladın. Şimdi ben /spawn'ı SimpleAlias gibi pluginlerden /hub olarak değiştirdiğim zaman /hub /spawn triggeri altında çalıştığı için /spawnı engellediğim zaman /hub da engelleniyor. Ben sadece /spawnı engelleyip /hubun çalışmasını istiyorum.on command "/list":
cancel event
execute player command "/mask"
böle yapabilirsin![]()
Bunu /back olarak yapacağım örnek olarak bu. Yani /back'i /45448 olarak değiştirmek istiyorum.Dostum direk hub olarak bir şey yapıp spawnı engelleyeyim mi ? /setspawn gibi /sethub yazıcaksın. /spawn yazdıklarında bir şey olmayacak. /hub yazdıklarında /sethub çektiğin yere gidicekler. İstersen böyle yapayım öbür türlü bilmiyorum![]()
on join:
set {back.%player%} to "1"
on first join:
on command "/back":
if {back.%player%} is "1":
cancel event
stop
if {back.%player%} is "2":
uncancel event
on command "/45448":
if {back.%player%} is "1":
set {back.%player%} to "2"
wait 1 tick
execute player command "/back"
wait 1 tick
stop
if {back.%player%} is "2":
execute player command "/back"
wait 1 tick
set {back.%player%} to "1":
stop
Teşekkür ederim.Dostum yapıyorum atacağım şimdiAl dostum. Hata olmasın diye denedim. Çalışıyor. @byBluera
Kod:on join: set {back.%player%} to "1" on first join: set {back.%player%} to "1" on command "/back": if {back.%player%} is "1": cancel event stop if {back.%player%} is "2": uncancel event on command "/45448": if {back.%player%} is "1": set {back.%player%} to "2" wait 1 tick execute player command "/back" wait 1 tick set {back.%player%} to "1" stop if {back.%player%} is "2": execute player command "/back" wait 1 tick set {back.%player%} to "1": stop