Bir Konu Açılırken Beklentilerim

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konum gibi bilgilendirici eğitici öğretici veya kendi düşüncelerimi içeren konular açmaya başladım bu konuda onlardan birisi öncelikle bu konu tamamen benim düşüncelerimi içerdiği için ona göre yapın herhangi bir kriter değildir.

1.Eğer bir indirme link varsa Virüs Total kesinlikle olmalı.

Neden : Çünkü Virüs Total mükemmel olmasada virüsleri tespit eden bir program eğer indirdiğimiz dosyada virüs varsa bunu tespit edebilir.

2.Mutlaka Resim Olmalı

Neden : Çünkü insanlar okumayı sevmezler benim attığım gibi gevezelik dolu bir konu değilse tabii :3

3.Doğru yazı stili , boyutu ve renkleri kullanılmalı.

Neden : Çünkü göz zevkimizi bozuyor mesela :
HAHAHAHAHA

Mı daha iyi yoksa :

Hahaha

mı ?

Bence 2.si göz zevki bir konuda çok önemli.

4.Konu serverlerle ilgili ise server hakkında ramdan tutup herşeye kadar bilgi değilde güzel 1-2 fotoğrafla serverin misyon ve vizyonunu anlatmak.

Neden : Buda insanın göz zevkini bozar 30 tane resim yerine shaderle çekilmiş 3-4 fotoğraf yeterlidir.

5.Forumun sağladığı avantajları kullanmak gerekir.

Neden : Bu pek genel bir terim değil ancak mesela bir link vereceğiz bu dosya buradan indiriliyor onun yerine url komutunu kullanıp yazıyı url ye çevirebiliriz veya link vereceğimize [ img ] şeklinde koysak daha iyi olur mesela

Forum Linki : https://forum.gamer.com.tr/

yerine

Foruma Gitmek İçin Tıkla ! daha güzel duruyor.

6.Konularınızı özenerek yazın.

Neden : Aslında bu 5 sebep bunun ayrıştırılmış hali özenerek ve forum kurallarına uygun bir şekilde konu açmak iyi olur hem sadece :

B3yl33rreer yeni Bhiqr map yptmm !!!!!!!! Link : Virüslüsiteden*********

Yerine

Merhaba arkadaşlar bugün size yaptığım [bla bla bla] mapını tanıtıyorum.

Resimler :

Link :

Şeklinde olursa daha iyi olur.

Bu kadar eklememi istediğiniz bir şey olursa yazın akşama doğru kendi düşündüklerimle editlerim :3

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kadın olsam .. neyse :D. Konuna, içeriğine ve mesajına gönülden katılıyorum. Forumdakinin cahilliği açtığı konu tipinden belli olabiliyor. :sgül:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence forum kullanıcılarının düzeltmesi gereken ilk şey yazı stili, caps lock açık kırmızı renkli italik büyük puntolu yazılar konuyu iğrençleştirmekten başka bir işe yaramıyor.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle ben öyle konulardan bir hayır gelmeyeceğini anlayıp çıkıyorum.