Bir konu vardı...

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir konu vardı böyle sıcaklığın enerjisini kontrol etme bişileri felan vardı gerçek hayatta ciddi ciddi anlatılıyordu böyle garip bir konuydu bilenler bilir o konu üzerine çok tepki gelmişti o konuyu bulabilirseniz bana atabilirmisiniz?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu bilemem de dediğin şey Pyrokinezi diye geçiyor ve gerçekten var olduğunu düşündüğüm bir durum. (Gerçek hayatta büyü ve demonolojiyle ilgilenen insanlar tanıdım.)

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
''sıcaklığın enerjisini kontrol etme bişileri felan vardı gerçek hayatta''
Fırın olmasın lan o ._.
-Sıcaklık bir enerjidir.
-Fırınla sıcaklığı kontrol edebilirsiniz.

AllahınAslanı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eskiden bizim mahallede bir alim vardı herkes deli derdi. Televizyon yeni çıktığında "Görürsünüz bunlar duvarlara yerleşecek ve inceleri çıkacak" demişti bizde gülmüştük. Meğerse adam günümüzü tahmin etmiş :D Gerçekten bu tip konularda üstün insanlar var ama deli muamelesi yaparlar...

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli Dipnot: Araştırdım da ateş bükücülüğü gibi bir şeymiş.

Eskiden bizim mahallede bir alim vardı herkes deli derdi. Televizyon yeni çıktığında "Görürsünüz bunlar duvarlara yerleşecek ve inceleri çıkacak" demişti bizde gülmüştük. Meğerse adam günümüzü tahmin etmiş :D Gerçekten bu tip konularda üstün insanlar var ama deli muamelesi yaparlar...

''Laz demiş ki, hastayım hastayım dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi''

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sınıf arkadaşım çağırdığı varlığı geri yollayamadığı için yaklaşık bir hafta kadar okula gelememişti.

Demonoloji İslam dahil çoğu doğu felsefesinde yer alıyor.( Tek büyü dalı o değil tabii ki.) Ben o deli denilen kısımla 1 ay gibi içli dışlı oldum. Gerçekten sizden çok şey saklıyorlar beyler :D