Bir liderden ne beklersiniz ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yol gösterici, insanları ve ekip arkadaşlarını iyi koordine eden, yeri geldiğinde diktatör, yeri geldiğinde ise can yoldaşı olabilmeli.
tam beni anlattin işte :D doğru kelimeleri bulamamiştim sadece dediğin işime yaricak :3. Yinede fazla dikdatör olabilirim insanlarin fikirlerini pek umursamiyorum genelde çünkü benimkiler herzaman daha iyi oluyor :/

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
tam beni anlattin işte :D doğru kelimeleri bulamamiştim sadece dediğin işime yaricak :3. Yinede fazla dikdatör olabilirim insanlarin fikirlerini pek umursamiyorum genelde çünkü benimkiler herzaman daha iyi oluyor :/
Diktatörlük fikir umursamamak değil, insanları her yönüyle kontrol etmek. Diktatörler insanların olumsuz fikirlerini aldıkları için bu kadar zorbalar bu yönden düşünebilirsin. Diktatörler her daim sadık bir ekibe değil kendisinden korkan bir ekibe sahip olur. Liderler "yeri geldiğinde" diktatör olabilmeli ve sözünü dinletebilmeli, bu sayede yol gösterici olurlar.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Önce beyni olmalı. Ondan sonra insani vasıflar teker teker gelir zaten. Akıl, düşünmeyi; düşünmek inceliği, incelik de hoşgörü ve adaleti getirir. Sonuçta insan yönetiyorsanız bunlara sahip olmak zorundasınız. Kalan her olumlu özellik ise liderlik yolunda artı puan olur o kişi için.

Öte yandan "Ben liderim!" diye geçinen insanların çoğu sadece güç tutkusuyla hareket ettiği için vasıflarını kaybediyor. Özellikle de en önemli vasıflarını...

Liderlik çocuk işi değildir kısaca.