oğuzhan145145
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İşte tekrardan başlıyordum.Yeni dünya,yeni yaşam alanı,yeni rastlantılar...Her haritada farklı tuhaflıklar vardı bunu biliyordum ve yeni dünya yarat tuşuna bastım.Doğduğumda bir çöl ile ormanı ayıran bir nehir içindeydim.Hemen bir ağaca giriştim ve biraz odun topladım,kendime aletler yaptım.Sonra gözüme çöldeki bir bina ilişti biraz yiyecek topladım ve oraya doğru yaklaştım.Evet,bir köy bulmuştum.Ancak köy kumtaşından yapılmasına rağmen yarısı bir ova üzerindeydi gerçekten yeri harikaydı.Yemek ve doğal kaynaklar vardı her tarafında.Ve tabii ki köylüler.Köye geldiğimde hava kararmış yaratıklar çıkmıştı.Hemen bir binaya girdim,yatak yaptım ve yarın için yatağa yattım.Sabah kalktığım anda hemen işe koyuldum ve köyü moddernleştirmeye başladım.Tarımı hızlandırdım,hayvancılığa başladım,ve köylülerle ticaret yaptım.Geceleri (zor modda olduğum için zombiler kapıları kırabiliyor)köyü korudum ve evleri basılan köylüleri kendi evime aldım.Tabi sadece tarım ve hayvancılıkla minecraft bitmez.Bir akşam maden kazmak için derinlere indim,bir kanyon buldum,yaratıklarla savaştım ve maden kazdım.Madende iken saatin kaç olduğundan haberim yoktu tabii.Geri evime döndüğümde bir zombi karşıladı beni. biraz şaşırdım ama bozuntuya vermedim.Sonra baktım evimde bir değişiklik var.Kapım gitmiş!Hemen dışarı koştum ama artık çok geçti.Köyde tek bir köylü bile kalmamıştı.Zombiler bütün kapıları kırmış,içindeki köylüleri teker teker öldürmüştü.Yalnız başıma kalmıştım.Kimsesiz.Kendime demirden kılıç yaptım,zırhlarımı giydim ve bir ant içtim:Bunların asıl sorumlusunu,Enddragonu öldürecektim.O günden bu güne enddragonu arıyorum.Ve köylülerimin intikamını almadan aramaktan asla vazgeçmeyeceğim...