Bir Minecraft site scriptinde ne ararsınız? / OpenMCWeb 2 Konusu

Kullandığınız PHP sürümü

• PHP 7 veya üzeri

Kullanılan: 13 61.9%
  • PHP 5.6

Kullanılan: 5 23.8%
  • PHP 5.6 altı

Kullanılan: 2 9.5%
  • PHP 4 altı

Kullanılan: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Gördünüz mü bilmiyorum ama ben eskiden OpenMCWeb diye bir script yazmıştım. Dün bu konuya gelen cevap ile hala ilgi olduğunu farkedince en baştan daha iyi bir şey yapmaya çalıştım. Ve şu anda baya iyi gidiyor. Şu anda sitede olanlar:
  • Basit bir blog sistemi
  • Eklenti sistemi
  • Tema sistemi
  • Web kayıt (AuthMe-Reloaded ile)

Ve planladıklarım:
  • Market (Tam emin değilim. Extra plugin yazmam veya bulmam gerekebilir)
  • Online oyuncu bilgileri (MCWSC ile)
Peki siz bir scriptte ne ararsınız? Bonus olarak da anketi cevaplayabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Bu Çalişmayi Gelirtirçektimki bir türlü Kurulumunu Yapamadım... Kurulumunda Daha iyi bir şekilde yaparsanız sevirim.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ben Bu Çalişmayi Gelirtirçektimki bir türlü Kurulumunu Yapamadım... Kurulumunda Daha iyi bir şekilde yaparsanız sevirim.
Kurulumu daha kolay yapmayı planlıyorum. Admin hesabı, composer vs. otomatik ayarlatmayı düşünüyorum. Yani sizin yapacağınız tek şey site ayar dosyası editleyip belirli bir URL'ye girmek olacak.

Ayar dosyasını da iyi açıklamışımdır diye düşünüyorum. Artık paylaşınca görürüz.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurulumu daha kolay yapmayı planlıyorum. Admin hesabı, composer vs. otomatik ayarlatmayı düşünüyorum. Yani sizin yapacağınız tek şey site ayar dosyası editleyip belirli bir URL'ye girmek olacak.

Ayar dosyasını da iyi açıklamışımdır diye düşünüyorum. Artık paylaşınca görürüz.
Bunu Yaparsan. Ben Ödeme sistemi yapmaya çalişaçağim. vip satişları için.

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Baya iyi gözüküyor. Önceki gibi bedava ve açık kaynaklı mı yapmayı düşünüyorsun yoksa başka bir şekilde mi değıtmayı düşünüyorsun.

Bir de, composer ile kurmak baya zor geldi bu kurulum da Composer ile kurmaıy otomatikleştirmiş (sanırım). Nasıl yaptığını söyler misin?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Baya iyi gözüküyor. Önceki gibi bedava ve açık kaynaklı mı yapmayı düşünüyorsun yoksa başka bir şekilde mi değıtmayı düşünüyorsun.
Yine açık kaynak, yine bedava olacak. Yani adı OpenMCWeb. Açık kaynaklı yapmassam ismin bi anlamı kalmaz.

Bir de, composer ile kurmak baya zor geldi bu kurulum da Composer ile kurmaıy otomatikleştirmiş (sanırım). Nasıl yaptığını söyler misin?
Composer kurulum kodunu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bulabilirsin. Fakat Phar ve phar.readonly ayarlarının değiştirilmeisni istediği için (php.ini'den) herkeste çalışmayabilir. O yüzden büyük ihtimalle yine composer'i elle kurmanız gerekicektir.