Bir minecraft survival sunucusu nasıl olmalı?

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu açma gibi bir niyetim yok ama hep merak etmişimdir.

Sizce bir minecraft survival sunucusu nasıl olmalı? nasıl sistemler içermelidir?

Benim kişisel fikrimce olabildiğince vanilla olmalı ama bazen kasalar, rütbeler, mcmmo gibi eklentileri sunucularda sürekli görüyoruz sizce bunlar oynanışın devamlılığı için gerekli mi değil mi?

iiloo001

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
I think a good Minecraft survival server should stay as vanilla as possible — but adding a few plugins like lucky crates, rank systems, or McMMO could make long-term play more exciting. What do you think?

epinpay_samm

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu açma gibi bir niyetim yok ama hep merak etmişimdir.

Sizce bir minecraft survival sunucusu nasıl olmalı? nasıl sistemler içermelidir?

Benim kişisel fikrimce olabildiğince vanilla olmalı ama bazen kasalar, rütbeler, mcmmo gibi eklentileri sunucularda sürekli görüyoruz sizce bunlar oynanışın devamlılığı için gerekli mi değil mi?
Bence bir Minecraft survival sunucusunun en önemli özelliği denge ve sadelik olmalı. Çok fazla karmaşık eklenti oyuncuyu soğutabiliyor.

Şöyle bir yapı bence ideal olur:

• Ekonomi sistemi (ama pay-to-win olmamalı)
  • Oyuncular arası ticaret ve pazar alanı
  • TP, home, spawn gibi temel komutlar
  • Belki biraz görev sistemi ya da günlük ödüller
  • Ve tabii ki aktif bir moderasyon, hileye karşı sıkı önlem

Bazı sunucular gereksiz sistemlerle dolu oluyor, o zaman survival ruhu kayboluyor. Az ama öz sistemlerle, oyuncu odaklı bir yapı çok daha uzun ömürlü olur bence.