[Bir Nebze Olsun Çözüldü!]Minecraft (-100)-300 FPS

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bende minecraft kasıyordu bir abi vardı bilgisayarcı ona dedim minecraft gibi bi oyun neden kasıyor sonra ekran kartın nvidia ise sağ tıkla yüksek grafik ile çalıştır dedi o günden beri 20 fps yerine 300 fps oynuyom (yani nvidia ise dene bi çok işe yarıyo)
Aynen Nvidia GF 210

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Yürü be muco kim tutar seni :D
Nefsim tutar. :)[DOUBLEPOST=1436982859,1436982796][/DOUBLEPOST]
Bende minecraft kasıyordu bir abi vardı bilgisayarcı ona dedim minecraft gibi bi oyun neden kasıyor sonra ekran kartın nvidia ise sağ tıkla yüksek grafik ile çalıştır dedi o günden beri 20 fps yerine 300 fps oynuyom (yani nvidia ise dene bi çok işe yarıyo)
Bana özelden anlatsana sende 300 olduysa bende 1000 bile olur ona bakarsan.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana da yardım bende nvidia kullanıyorum 15 fps zor alıyorum :(

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Beyler şu an oyun çok akıcı kasma 0 hızlı bildiğin. Ama önceden böyle değildi neyse bir nebze olsun sorunu çözdüm 1920x1080p de bile 100 FPS idi. Ekran kartı değilde monitörün desteklediği maximum çözünürlük 1440x900 ama 1920x1080p kullanıyordum. 1280x1024 yaptım şu an oyun sabit akıcı süper oldu. rahat rahat oynarım inş. bundan sonrada sorun çıkmaz. İdare eder diyorum çünkü FPS acayip yükselmedi 50-80 FPS sabit oldu. Normalde böyle değildi. Pixeller gözüküyor ekrandaki alışmıştım :D

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler şu an oyun çok akıcı kasma 0 hızlı bildiğin. Ama önceden böyle değildi neyse bir nebze olsun sorunu çözdüm 1920x1080p de bile 100 FPS idi. Ekran kartı değilde monitörün desteklediği maximum çözünürlük 1440x900 ama 1920x1080p kullanıyordum. 1280x1024 yaptım şu an oyun sabit akıcı süper oldu. rahat rahat oynarım inş. bundan sonrada sorun çıkmaz. İdare eder diyorum çünkü FPS acayip yükselmedi 50-80 FPS sabit oldu. Normalde böyle değildi. Pixeller gözüküyor ekrandaki alışmıştım :D
Hönk! Monitör ne kadar destekliyosa o kadar yapabiliyosun üstüne nası çıkarıyon? Ben en yüksekte kullanıyom o da 1280x800 zaten :D En azından video çekersem 1080p olur bi söle bakam :D

Son düzenleme:

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende normal 60 yok texturepack mod plugin falan olursa 10 30 arası değişiyor