cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Uzun Bir Aradan Sonra Geri Döndüm!
Çubuk Adam adlı kanalımda ilk videomu paylaştım ve bu video benim ilk intro deneyimim oldu
Umarım beğenirsiniz
Biliyorum after effectsede başlayacağım ve senin dediğin gibi yapmaya çalıştım ama olmuyor işte ;(Aşırı klişe olmuş yazı zaten geliş falan yok direk yazı çıkıyor ekrana, hareketler falan hoş olmamış basla birlikte ileri atmışsın ama efekt olmadan çok boş durmuş zaten ekrana sığmaması çok saçma geldi. Çıkışı büyük fail olmuş zaten daha hoş bir şey beklerdim simetri mantığına uymayan şeyler hoş olmaz bence introlarda, ya ekran kararmalı ya da yazı ortadan geri gitmeli.
Ben geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii bu eleştirimin ilk olmasıyla alakası yok, hayal gücünü eleştirdim.
İntro dolu gelsin yani onu demek istiyorum. Yazı önce sakin dursun sonra arkadan şekil şukul fırlasın ışıklar saçılsın müzik patlasın yazı basla birlikte hareket etsın falan. Çıkışı da yaratıcı olsun simetri mantığına uysun. Hoş olur.Biliyorum after effectsede başlayacağım ve senin dediğin gibi yapmaya çalıştım ama olmuyor işte ;(
Artık hazır temlatelerle çalışıp intro mantığını iyice kavrayınca senin dediklerinin aynısını yapabilecek dereceye gelebileceğimi düşünüyorumİntro dolu gelsin yani onu demek istiyorum. Yazı önce sakin dursun sonra arkadan şekil şukul fırlasın ışıklar saçılsın müzik patlasın yazı basla birlikte hareket etsın falan. Çıkışı da yaratıcı olsun simetri mantığına uysun. Hoş olur.
Başlıkta zaten "Bir noob intro yaparsa" yazıyorAşırı klişe olmuş yazı zaten geliş falan yok direk yazı çıkıyor ekrana, hareketler falan hoş olmamış basla birlikte ileri atmışsın ama efekt olmadan çok boş durmuş zaten ekrana sığmaması çok saçma geldi. Çıkışı büyük fail olmuş zaten daha hoş bir şey beklerdim simetri mantığına uymayan şeyler hoş olmaz bence introlarda, ya ekran kararmalı ya da yazı ortadan geri gitmeli.
Ben geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii bu eleştirimin ilk olmasıyla alakası yok, hayal gücünü eleştirdim.
Eee, noob yazdı diye eleştirmeyelim mi? Ki zaten noob çaylak anlamına gelir fakat ben burada program kullanım becerisine değil hayal gücüne eleştiri yapıyorum dolayısıyla noob lafı beni ilgilendirmiyor.Başlıkta zaten "Bir noob intro yaparsa" yazıyor![]()
Çok iticisin.Sana orda şaka yaptık dimi.Tabii anlayana.Eee, noob yazdı diye eleştirmeyelim mi? Ki zaten noob çaylak anlamına gelir fakat ben burada program kullanım becerisine değil hayal gücüne eleştiri yapıyorum dolayısıyla noob lafı beni ilgilendirmiyor.
İlk değilİlke göre çok iyi bence
İlk değil