[=Bir Paradoks, ve Gerçek Zamanın Hangi Dilim Olduğunu Buldum!=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fen, Matematik, Fizik ve Mantık öğretmenlerime danıştıktan sonra eğer bu doğru ve önceden bulunmadı ise birkaç zaman paradoksu ve gerçek zaman diliminin hangisi olduğunu buraya yazacağım.

Konu önceden açılmıştır, düzenlenecektir.
(Banyoda aklıma geldi).
İlginize.

-Yeselectro

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hll dvm .. !

Buradan anneme , babama ve 7 ceddime selam yolluyorum. Uzatmanın gereği yok. :)
Şaka maka bulduysan bizi unutma herkese pre al burdaki :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Reserved....

Zaman paradoksları benim aklım almıyor bir fizik denkleminde t = 0 çıkıyor (bilmeyen cahiller için fizikte t zaman anlamına gelir :D) şimdi zamanın bir yanılsama mı gerçek mi olduğu tartşılıyor benim beyin pelte oluyor :S

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gece gece beynim error verdi bunu açıkla :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Fark ettiysen parça keserken çeyrek alıyor. O çeyrek yarım olunca diğer 2 tablet çikolata ile aynı biçimde birleşiyor. Bir tablet çikolata yarım olduğu için öyle gözüküyor. Fakat gerçek hayatta gittikçe azalır. Vikipedia'da alakalı konu olacaktı.[DOUBLEPOST=1401219112,1401219055][/DOUBLEPOST]
Reserved....

Zaman paradoksları benim aklım almıyor bir fizik denkleminde t = 0 çıkıyor (bilmeyen cahiller için fizikte t zaman anlamına gelir :D) şimdi zamanın bir yanılsama mı gerçek mi olduğu tartşılıyor benim beyin pelte oluyor :S
"Gelecek" olup olmadığı konusunda bir teori bu benimkı. Don't spoil, don't spoil... don't spoil...