Bir Plugin Ne Kadar Ram Yer ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığım pluginin serverde ne kadar ram harcadığına nasıl bakabilirim ?
Yani Kısaca
Bir Plugin Ne Kadar Ram Yer Nasıl Bakılır ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu soru sanki bir araba ne kadar hızlı gider gibi olmuş.
Bakın Ben ne kadar ram harcadığına bir pluginin bakıldığını biliyorum fakat nasıl yapılıcağını bilmiyorum yapanlar vardı. Şimdi o arkadaşlarla iletişimim kesildi böyle anlamsız cevaplar vericenize biliyorsanız cevabı yazın gerisi konuyu boş yere üst sıralara taşımak olur.

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yourkit gibi programlar var, linux dosyasını sunucuna, windows dosyasını kendi biligsayarına kurup, remote bağlantı kurabilirsin. Onun dışında mümkün değil gibi. Eğer plugini kendin yazıyorsan, pluginindeki tüm değişkenlerinin içeriklerinin sayısını p.sendMessage metoduyla komut yaparak yazdır. Böylece bir süre sonra ramı şişiren değişkeni bulup, hatanı fixleyebilirsin.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Essentialsin türkceyse /tps yaz kullanilan ram ona bak

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Essentialsin türkceyse /tps yaz kullanilan ram ona bak

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
/tps nin ram kullanımıyla alakası yok, tps sunucudaki gerçek lagı gösterir. Nekadar yüksekse okadar iyi demektir, ve max 20 olur. TPS nin düşmesini etkileyen faktörler, ram yetersizliği - cpu yetersizliği - hard disk yavaşlığı olabilir. Bağlantısal bir yavaşlık varsa TPS değerinde değişiklik olmaz.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
her plugin farklı ram yer fazla event varsa fazla yer mantığı bu ama ne kadar yediğini bilmiyom