Plugini değiştirmek için yapımcısının izni gerekiyor diye biliyorum.Baya kaliteli diye biliyorum bir arkadas yapmis 1.8 versiyonu 1.7 olarak kullanabiliyor .class hatasini yoksayiyor ben sadece kullansam yeter olabilir mi bu ? @Erenbulbul
scoreboard 1.7 de varolan bi özellik. Ek olarak jdguinin eclipse bağlantısından kastım bu işi kendi yapmasıydı zatenBüyük bir pluginse jd guiden tek tek classları almak plugini baştan yazmak kadar zor olur ayrıca 1.8 özelliklerini(tab skortahtası titlebar actionbar zırhaskısı) kullanmıyorsa zaten sıkıntı olmaz
Yukarda Pluginin İsmini Attım Kontrol Edip Bi Bakabilir Misiniz ?KardeşimAdamın kullanıdğı eventler ve library ler 1.8 de kullandığı 1.7.2 de varsa problem çıkmaz şunun gibi örneğin join eventiyle oyuna girince mesaj yazdıran bir pluginimiz var . sen bunu istediğin sürümde çalıştırırsın çünkü bunlar hep varolcak ve adları değişmeyecek eventler.(Denemedim ama mantiken bu şekilde olması lazım sonuçta kütüphanelerin çoğu kısmı ortak.)
Nerde ?Yukarda Pluginin İsmini Attım Kontrol Edip Bi Bakabilir Misiniz ?
kardeşim senin plugininde ekranın ortasına yazı falan çıkarma yoksa bi ihtimal o plugin 1.7 ye düşürülebilir. Ama olmasa bile lib.'de bazı classlar değişmişti sanırım. O classlardaki eventleri kullanıyorsa javadan iyi anlayan biri değilsen işin içinden çıkamazsın bende ilk başladığım zamanlarda pluginleri 1.7 den 1.6 ya düşürmeye çalışıyordum işin içinden çıkamayıp sinir olduğum zamanlar çok olmuştu anlamıyorsan kurcalama tavsiye etmem :/Yukarda Pluginin İsmini Attım Kontrol Edip Bi Bakabilir Misiniz ?