Bir ricam olacak

• Konuyu başlatan YigitHan Ender
  • Başlangıç tarihi

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz sorun çıktı, düzelteyim derken eski haline de getiremedim. En iyisi .minecraft'ı atayım ben sana. İçindeki modlardan 1 tanesinde galiba problem var. Şimdi denemek için vaktim yok ama tek tek deneyebilirsen söyle. Ayrıca bazı modlar versiyon sorunu yarattığı için (indirirken 1.5.2 deyip de indirdikten sonra 1.4.7 çıkanlar falan) bazılarını sildim. Hangi modun sorunlu olduğunu bulursan söyle. Düzelteyim. Ama şu an yoğunum biraz. Upload ediyorum dosyayı. 23mb. Sadece minecraft.jar, mods ve coremods var. Akşama belki müsait olabilirim.

Yaptığın modpackin ve tüm işlerinin doğru düzgün sorunsuz gitmesini istiyorsan sana önerebileceğim tek çözüm
... Gusül

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Biraz sorun çıktı, düzelteyim derken eski haline de getiremedim. En iyisi .minecraft'ı atayım ben sana. İçindeki modlardan 1 tanesinde galiba problem var. Şimdi denemek için vaktim yok ama tek tek deneyebilirsen söyle. Ayrıca bazı modlar versiyon sorunu yarattığı için (indirirken 1.5.2 deyip de indirdikten sonra 1.4.7 çıkanlar falan) bazılarını sildim. Hangi modun sorunlu olduğunu bulursan söyle. Düzelteyim. Ama şu an yoğunum biraz. Upload ediyorum dosyayı. 23mb. Sadece minecraft.jar, mods ve coremods var. Akşama belki müsait olabilirim.
Peki .mineraft ile sıkmak istememiştim ama muhtaç kaldın kaliba :D
neyse teşekkür ederim sorunlu olan modu bulurum en kısı zamanda içinde bin librais' var mı yoksa core mods ve mods mu olacak? peki ya confing dosyası?

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Bin var, mods ve coremods var. Oyun başlarken siyah ekran oluyor. Meta-INF'yi silmiştim. Yani aklıma bir tek modlardan kaynaklı olabileceği geldi. Link
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. Daha fazla yardımcı olmak isterdim ama.. Dosyaları .minecraft'a at, ama modları tek tek at. Baktın sorunsuz, daha fazla at. Baktın sorunsuz, daha fazla at. Baktın siyah ekran, o modu atmadan diğer modları at muhtemelen o modda sorun vardır o şekilde yaparak bana ilet durumu :)
Tamam çok teşekkürler.