berkcan366
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bipolar:ani kişilik değişikliği mesela mutluyken bir anda cinnet geçirir benim gibi :/ bi nevi kişilik bozukluğu
Onlarda şifreni göremiyor XenForo bu. Öyle bir özellik yok.Bkz. Adminler
Sifreni bulsak bile id si kimbilir nedaha beni tanımıyorsun bile :/
Off lan bizene senin mysql adresinden sifrenden adam gibi konu açsenin ingilizcen zıtsa napıyım
Tamam kardeşimde sana saygı duyucam demedimki zaten bu neyin atarı biz Azlaaz la cozmustuk olayı :-)Benzemiyor olabilirim fakat bana saygı duyanlar bana saygı duyuyordur. Beni seviyordur. Bana saygı duyulmasını istemiyorum hiç hele senden.
Bkz. eklenti Bkz. Şifreleme Decode ediciler[DOUBLEPOST=1409225009,1409224951][/DOUBLEPOST]Onlarda şifreni göremiyor XenForo bu. Öyle bir özellik yok.
Belli ki senin umrunda değil. Verileri alacaklar. Bi' susar mısın?Kimin umrunda? Senin sunucunun databaselerini ne yapacaklar? Bi' söyler misin?
off bi sus bu gereksiz konu çok uzadı.İyi sen uğraşırsın o adamın şifresini bulmakta.Bikere konu bile saçma sırf gösteriş amaçlı bi konu.Bkz. eklenti Bkz. Şifreleme Decode ediciler[DOUBLEPOST=1409225009,1409224951][/DOUBLEPOST]
Belli ki senin umrunda değil. Verileri alacaklar. Bi' susar mısın?
Herkes database alabilir canım benim. Bkz bedavahosting.net bkz db4freeoff bi sus bu gereksiz konu çok uzadı.İyi sen uğraşırsın o adamın şifresini bulmakta.Bikere konu bile saçma sırf gösteriş amaçlı bi konu.
Ben bedava işlerle uğraşmam sağol.Birikimini kendine sakla.Herkes database alabilir canım benim. Bkz bedavahosting.net bkz db4free
Bu konuyu ben açtım yalnız?
Gösteriş dedin ya? Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Birikimimi sana vereceğimi kim söylemiş?Ben bedava işlerle uğraşmam sağol.Birikimini kendine sakla.
Mert tren çizgifilmlerini izlemeyi bırak önce.Serkun başindaki kovayı çıkar önce
Simdi ne diceksin merak ediyorumMert tren çizgifilmlerini izlemeyi bırak önce.